Visita Les Veus de Reus

La Casa Navàs vol oferir un passi especial per la Festa Major de Misericòrdia que combini
modernisme i cantada d’havaneres.

Horari

Dissabte 8 d’octubre, 19 h

Tarifes

General: 19,00 €

Durada

2 hores

Molts dels edificis modernistes que hi ha arreu de Catalunya van ser encarregats per indians que havien fet fortuna a Amèrica. A banda de la seva riquesa també van importar les havaneres, tonades marineres originàries de l’illa de Cuba. Aquest gènere va arrelar amb força a casa nostra, per això la Casa Navàs vol oferir un passi especial per la Festa Major de Misericòrdia que combini modernisme i cantada d’havaneres.
L’experiència comença amb una visita guiada a la planta noble i s’acaba amb el concert a la terrassa acompanyat d’un bon vermut. La música anirà a càrrec del grup Les Veus de Reus.

Detalls de la visita:

  • Visita guiada planta noble

  • Concert

  • Degustació de vermut

Sobre la visita

Visita guiada

Amb les visites guiades de la Casa Navàs podràs descobrir tots els detalls i curiositats d’una de les obres més importants del modernisme europeu. Guies especialitzats t’acompanyaran durant una hora per l’interior d’aquesta joia construïda per Lluís Domènech i Montaner l’any 1908.

Terrassa

La terrassa ofereix un gran espai a l’aire lliure amb testos de mosaic ceràmic sobre potes de ferro forjat. Al paviment de la terrassa se situen les tres grans claraboies de vidre que fan llum a la botiga, i a les parets dos grans mosaics ens recorden el rei Jaume I sortint de Salou amb vaixell cap a la conquesta de Mallorca i una vista ideal de la ciutat de Tessalònica, que recorda la presència dels catalans a Grècia.

Vermuts Miró

Vermuts Miró es va fundar a la ciutat de Reus l’any 1957 especialitzant-se en la fabricació de productes envasats i, sobretot, en l’elaboració del tradicional Vermut de Reus. Però, ja en els seus orígens, la família Miró elaborava vins aromatitzats i vins de licor, principalment a granel. Tant és així que, el 2014 va ser l’any del centenari de la família Miró, i gràcies a la passió per aquest art transmesa de generació en generació, avui dia es palpa en l’essència dels seus productes.

Galeria de fotos i vídeo

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Scroll to Top