Visites Premium

Gaudeix de la magnífica terrassa que va dissenyar Lluís Domènech i Montaner mentre fas una degustació de vins i vermut. És el pla perfecte per als vespres d’estiu.

Horari

Del 6 de juliol al 9 de setembre, dimarts i dijous a les 20 h

Tarifes

17 €

Durada

1h 30min

La Casa Navàs vol oferir a tots els visitants una nova manera de gaudir d’una de les obres més emblemàtiques del modernisme europeu: les Visites Premium. Aquesta opció permetrà fer la visita guiada per la casa i, en acabar, gaudir d’un tast de vins i vermuts a la terrassa d’aquesta joia modernista construïda per Lluís Domènech i Montaner l’any 1908. La vetllada estarà amenitzada per una selecció musical.

Durant el tast es podrà degustar el vi Secrets de Casa Navàs –negre i blanc– elaborat pel celler Clos Galena amb la DO Terra Alta. El vermut anirà a càrrec de Vermuts Miró i s’oferirà tant el Vermut Miró Reserva com el Vermut Miró Blanc.  Tot plegat anirà acompanyat d’un pica-pica.

Detalls de la visita

Visita guiada

Grups reduïts

Degustació dels vins Secrets de Casa Navàs i de vermuts Miró

Pica-pica

normes de la visita

Sobre la visita

Clos Galena

Clos Galena és un celler de prestigi internacional. L’any 2017 van ser els primers a servir un vi català al sopar dels Premis Nobel. Actualment, Clos Galena exporta el 70% de la seva producció, la qual cosa representa més de 100.000 ampolles de vi anuals. El vi Secrets de Casa Navàs és una edició especial del vi Secrets de Mar, són vins amb essència Mediterrània nascuts dins la denominació d’origen Terra Alta.

clos_galena_degustacio_casa_navas
vermuts_miró_degustacio_casa_navas

Vermuts Miró

Vermuts Miró es va fundar a la ciutat de Reus l’any 1957 especialitzant-se en la fabricació de productes envasats i, sobretot, en l’elaboració del tradicional Vermut de Reus. Ja en els seus orígens, la família Miró elaborava vins aromatitzats i vins de licor, principalment a granel. El 2014 va ser l’any del centenari de la família Miró; la passió per aquest art transmesa de generació en generació, encara es palpa avui dia en l’essència dels seus productes.

Més visites

No et perdis els espais més encantadors