Visites Teatralitzades

Descobreix la Casa Navàs de la mà de l’encarregat de la botiga i el cap d’obres de la casa. Ells us endinsaran en indrets de la casa que habitualment no es visiten. És una experiència única, pensada per a tota la família, que segur us sorprendrà!

Horari

12 i 26 de setembre a les 10 h i les 11h

Tarifes

17 €

Durada

1h

Voleu veure la Casa Navàs des d’una altra perspectiva i descobrir racons que no es veuen amb les visites guiades? Si la resposta és sí, aquesta és la vostra visita! Les visites teatralitzades estan pensades perquè tota la família gaudeixi d’aquesta joia modernista d’una forma divertida i amena.

Per fer-ho ens situem a començaments dels anys 40. Una vegada acaba la Guerra Civil, a la Casa Navàs comencen les obres de restauració de les destrosses causades per les bombes del 1938. En Pere Ferré és el cap de les obres que es porten a terme. Ell i en Marcel Pons, l’encarregat de la botiga, guiaran per la casa els artesans dels diferents tallers implicats en la reconstrucció, per tal que puguin veure què han de fer. Però en Pere i en Marcel amaguen un secret… i durant la visita s’hauran d’esforçar perquè no surti a la llum.

Amb les visites teatralitzades us endinsareu a la Casa Navàs de la mà de l’encarregat de la botiga i el cap d’obres. Aquests personatges us portaran per racons de la casa que generalment no es visiten. És una experiència única que segur que no us deixarà indiferents!

Detalls de la visita

Visita guiada teatralitzada

Grups reduïts

Visites en català i castellà

Públic familiar

normes de la visita

Sobre la visita

Una producció de Lucky&Luke

Producciones Lucky&Luke neix com a companyia de cabaret còmic musical el 2003 de la mà de Benjamín Miguel i Manuel Barroso. La seva trajectòria inclou més de 20 espectacles de cabaret, infantils, musicals i adaptacions de clàssics literaris, entre d’altres, que els porten de gira durant anys por tot l’Estat espanyol. A Reus han participat en moltes ocasions en diversos esdeveniments de la ciutat com ara les campanyes de primavera, de bons i de Nadal de l’Ajuntament, i el juny del 2020 van ser els directors artístics de l’estrena de la restauració del capcer de la Casa Navàs.

casa_navas_visita_teatralizada_cv

Més visites

No et perdis els espais més encantadors