Horari

Dissabte 2 de gener del 2021 a les 18 h i les 19 h

Preu

General: 23,00 €

Durada

90 min

La Casa Navàs us ofereix la possibilitat de gaudir de l’entrada a l’any nou d’una manera diferent i especial, la Visita Concert d’Any Nou! L’experiència començarà fent una visita a la planta noble de la Casa Navàs i culminarà amb el concert d’any nou d’Artrio. Aquest trio, format pels músics reusencs Angie Rodríguez (veu), Joan Casellas (guitarra elèctrica) i Iván Sáez (saxo baríton), oferirà un concert ideal per donar la benvinguda al 2021 i deixar enrere un 2020 que quedarà per a intenses reflexions. Proposen un format molt proper al públic jugant amb estils com el jazz, el soul o el pop, algunes de les versions que interpretaran seran «A Child Is Born» o «I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free». Evidentment, tampoc faltaran algunes nadales com «Merry Christmas, Darling» o «Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!»..

Per si no fos prou, tot plegat estarà acompanyat d’un piscolabis nadalenc. En concret, podreu degustar un assortiment de Torrons Vicens, pa foradat de Reus amb salmó, formatge i xocolata del Forn Huguet, cava i vi Secrets de Casa Navàs del celler Clos Galena. Segur que serà una vetllada inoblidable, us hi esperem!

Detalls de la visita

  • Visita guiada
  • Concert d’Artrio
  • Piscolabis nadalenc

L'experiència

ARTRIO

L’any 2012, a Reus, Angie Rodríguez (veu) i Joan Casellas (guitarra elèctrica) van començar a revisar cançons d’interès comú. Gràcies a la bona química que va sorgir entre ells i la incorporació d’Iván Sáez (saxo baríton), el trio comença a tenir expectatives de futur. A partir d’aquí, l’amistat, la curiositat, l’autoexigència i la constància es van convertir en els seus companys de viatge. Després de dos anys de treball, entre els quals s’intercalen converses i assajos amb actuacions que permeten comprovar-ne els resultats, es manifesta la necessitat de registrar el primer disc, consolidant Artrio com a grup estable. La combinació inusual dels tres instruments –veu, guitarra i saxo baríton– presenta un collage de textures que el trio modela com un artesà al taller. Artrio fa una desconstrucció de cadascuna de les versions en què se centra per, des de l’essència, aplicar la visió i les eines del trio.

Optimized-ARTRIO