La Casa Navàs ofereix vals i lots regal ideals per a aquestes festes.

Sorprèn la teva parella, els teus pares i germans, els amics que t’estimes… regalant-los una visita guiada, amb data oberta, per descobrir la Casa Navàs quan us vagi bé. Si ho prefereixes, també pots escollir la Visita Vermut i arrodonir l’experiència fent una degustació d’aquest licor. Ara, si el que vols és fer-ho encara més especial, no et pots perdre els xecs regal! Regala un lot amb ampolles de vi, ells llibres de la casa o unes entrades per a les Nits Modernistes, que inclouen visita, sopar i música en directe. Us ho perdreu? Aprofita les nostres ofertes!

XEC REGAL ENTRADA PER A DUES PERSONES + IMANT

Vine amb el teu company, marit, dona, germà, pare, mare, cosina… i descobriu junts la bellesa d’aquest edifici únic a Europa.

21€

XEC REGAL VISITA VERMUT PER A DUES PERSONES + IMANT

Regala una visita a la Casa Navàs que culmina amb una estimulant degustació de Vermuts Miró a la terrassa d’aquesta joia modernista.

29€

XEC REGAL ENTRADA PER A DUES PERSONES + LLIBRE

Regala literatura. El magnífic llibre amb les emocions de tot el que amaga la casa i la visita per a dues persones. Un regal ple de sensibilitat.

42€

XEC REGAL VISITA VERMUT PER A DUES PERSONES + LLIBRE

Visita la casa amb degustació de Vermuts Miró per a dues persones i el llibre que detalla aquesta joia de Domènech i Montaner.

50€

XEC REGAL ENTRADA PER A DUES PERSONES + CAIXA DE VI + POSTAL

Experiència modernista i vi Secrets de Casa Navàs (DO Terra Alta). El maridatge perfecte! Un regal amb estil. Una experiència ideal!

44€

XEC REGAL VISITA VERMUT PER A DUES PERSONES + CAIXA DE VI + POSTAL

Una combinació perfecta per als sentits: un lot de vins de gran qualitat i una visita a la casa que acaba amb una relaxada degustació de vermuts.

52€

XEC REGAL ENTRADA PER A DUES PERSONES A LES NITS MODERNISTES + AMPOLLA DE VI

(VISITA + SOPAR + MÚSICA EN DIRECTE)

El millor regal: una vetllada per no oblidar. Veureu les meravelles de la casa i després sopareu mentre gaudiu de música en directe amb la millor companyia.

82€

XEC REGAL VISITA CONCERT ANY NOU PER DUES PERSONES

(VISITA + CONCERT + PISCOLABIS NADALENC)

Comença el 2021 d’una manera especial! Gaudeix en la millor companyia de la visita guiada a la Casa Navàs i del Concert d’Any Nou d’Artrio que anirà acompanyat d’un piscolabis nadalenc.

46€

Amb la col·laboració de

logo nou reus