Horari

Data oberta

Preu

A partir de 16 €.

Info

Els llibres, calendaris i caixes de vi es podran recollir a la Casa Navàs una vegada finalitzi el període de confinament de la COVID-19.

La Casa Navàs ofereix xecs regal perquè tothom que ho vulgui pugui accedir a la casa a un preu més reduït. Els xecs regal no tenen una data tancada, així que es podran bescanviar durant tot el 2020. Els paquets inclouen entrades per les diferents visites que s’ofereixen a la Casa Navàs, així com els seus llibres, vins i el calendari. Aquests productes es podran recollir a l’entrada de la casa quan torni a obrir les seves portes. Els descomptes estaran disponibles mentre duri el confinament per la COVID-19.

Escull el teu xec

XEC 1 - 16,00 €

 • x2 entrades*

XEC 2 - 22,00 €

 • x2 entrades*
 • Calendari de la Casa Navàs

XEC 3 - 24,00 €

 • x2 entrades*
 • Trencaclosques de la Casa Navàs

XEC 4 - 29,00 €

 • x2 entrades*
 • Llibre poemes ‘Vivint a Casa Navàs. 1982-1998’

XEC 5 - 40,00 €

 • x2 entrades*
 • Llibre ‘La Casa Navàs, de Lluís Domènech i Montaner’

XEC 6 - 43,00 €

 • x2 entrades*
 • 1 paquet d’ampolles de vi

Informació important

* Aquestes entrades es poden convertir en entrades Visita Vermut afegint 4 € més per entrada.
* Si es volen més entrades, s’han d’afegir 8 € per entrada addicional. El mínim per poder comprar el paquet són dues entrades.

Què inclouen els xecs?

Visites guiades

Amb les visites guiades de la Casa Navàs podràs descobrir tots els detalls i curiositats d’una de les obres més importants del Modernisme europeu. Guies especialitzats t’acompanyaran durant una hora per l’interior d’aquesta joia construïda per Lluís Domènech i Montaner l’any 1908.

visites-guiades
visites-vermut

Visites Vermut

Si hi ha alguna beguda que representa la ciutat de Reus és, sense cap mena de dubte, el vermut. Per això, tots els dissabtes i els diumenges, aquells que facin la visita guiada de la una del migdia tindran l’opció de quedar-se una estona més a la terrassa de la casa degustant vermuts de Vermuts Miró. La vetllada estarà amenitzada per una selecció musical i hi haurà un petit refrigeri.

Llibres

La Casa Navàs té disponibles dos llibres que permeten descobrir més detalls d’aquest emblema modernista. La Casa Navàs, de Lluís Domènech i Montaner és un llibre escrit per diversos experts que aprofundeixen en totes les arts aplicades que es conserven dins l’obra de Domènech. Destaquen també les incomptables fotografies de l’interior de la casa. L’altre llibre, Vivint a Casa Navàs. 1982-1998, és el poemari que va escriure Maria Font de Rubinat, la darrera persona que va habitar la casa.

llibres
vi

Vi

La bodega de prestigi internacional Clos Galena i la Casa Navàs ja fa temps que treballen en col·laboració. El passat mes de desembre van presentar el vi Secrets de Casa Navàs. Un vi amb essència mediterrània nascut dins la denominació d’origen Terra Alta. Se n’ha fet tant la versió en blanc com en negre, tots dos provenen de vinyes velles de més de 30 anys.

Calendari

Una bona via per organitzar-se les setmanes és el calendari de la Casa Navàs. Cada més està il·lustrat amb una espectacular fotografia d’un dels interiors d’aquesta joia modernista.

calendari
trencaclosques-proc-01

Trencaclosques

Pensat per divertir-se en família, el trencaclosques inclou 40 peces fetes de fusta. En ell hi ha il·lustrada la façana de la Casa Navàs i la colla castellera de la ciutat, els Xiquets de Reus.