comedor-casa-navas

espai casa navas

Vine a celebrar moments especials a la Casa Navàs, una de les obres més important del prestigiós arquitecte Lluís Domènech i Montaner. La Casa Navàs és un espai exclusiu del Baix Camp, va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1991 i és un referent del Modernisme a escala europea, ja que és l’única casa que conserva el seu interior original. Si el que vols és gaudir d’una experiència única, original, acollidora i sorprenent posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a crear una vetllada inoblidable!

Els espais

Reportatges fotogràfics i audiovisuals

casa-navas-reports

La Casa Navàs és l’emblema cultural més destacat de Reus i un marc incomparable si el que vols és immortalitzar moments especials. Si estàs buscant és un espai distingit per fer el reportatge fotogràfic de la teva boda, comunió o per un book; si vols enregistrar un videoclip, curtmetratge o qualsevol altre projecte audiovisual, no t’ho pensis dues vegades, la Casa Navàs és el teu espai.

La terrassa

terraza-casa-navas

Si el que estàs buscant és un espai a l’aire lliure amb encant on poder fer el teu casament, banquet, una trobada informal, un sopar o un concert íntim, la terrassa de la Casa Navàs és el lloc ideal

El vestíbul i el saló

vestibol-salo-casa-navas

Per a reunions íntimes i de petit format, la Casa Navàs disposa d’un elegant saló i un vestíbul que segur que no deixaran ningú indiferent.

La botiga

botiga-casa-navas

La històrica botiga dels Navàs també conserva el seu estat original. Si el que vols és fer conferències, tallers, jornades de formació, tastos gastronòmics o activitats de gran format, aquest és el teu espai! La botiga disposa de 360 metres quadrats i de tots els serveis necessaris.

Scroll to Top