Vine a celebrar moments especials a la Casa Navàs, una de les obres més important del prestigiós arquitecte Lluís Domènech i Montaner. La Casa Navàs és un espai exclusiu del Baix Camp, va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional l’any 1991 i és un referent del Modernisme a escala europea, ja que és l’única casa que conserva el seu interior original. Si el que vols és gaudir d’una experiència única, original, acollidora i sorprenent posa’t en contacte amb nosaltres i t’ajudarem a crear una vetllada inoblidable!

Els espais

Reportatges fotogràfics i audiovisuals

casa-navas-reports

La Casa Navàs és l’emblema cultural més destacat de Reus i un marc incomparable si el que vols és immortalitzar moments especials. Si estàs buscant és un espai distingit per fer el reportatge fotogràfic de la teva boda, comunió o per un book; si vols enregistrar un videoclip, curtmetratge o qualsevol altre projecte audiovisual, no t’ho pensis dues vegades, la Casa Navàs és el teu espai.

La terrassa

terraza-casa-navas

Si el que estàs buscant és un espai a l’aire lliure amb encant on poder fer el teu casament, banquet, una trobada informal, un sopar o un concert íntim, la terrassa de la Casa Navàs és el lloc ideal

El vestíbul i el saló

Per a reunions íntimes i de petit format, la Casa Navàs disposa d’un elegant saló i un vestíbul que segur que no deixaran ningú indiferent.

La botiga

La històrica botiga dels Navàs també conserva el seu estat original. Si el que vols és fer conferències, tallers, jornades de formació, tastos gastronòmics o activitats de gran format, aquest és el teu espai! La botiga disposa de 360 metres quadrats i de tots els serveis necessaris.