Visites

Descobreix el món del Modernisme com més t’agradi!

Explora cada experiència!

Visites vigents:

Visites Guiades

Un dels millors exemples d’habitatge modernista de tot el món, amb els interiors perfectament conservats i coherents amb la…

Visites amb data oberta

Amb l’entrada Data Oberta pots escollir la visita que vulguis i més endavant triar el dia que vols gaudir-la! Tens un any per escollir la teva data.

Visites Teatralitzades

Descobreix la Casa Navàs de la mà de l’encarregat de la botiga i el cap d’obres de la casa….

Visites Vermut

Si hi ha alguna beguda que representa la ciutat de Reus és, sense cap mena de dubte, el vermut.

Altres visites:

Visita Indrets Amagats

Tens ganes de recórrer tota la Casa Navàs? Fins i tot aquells espais que no es veuen duran les visites guiades? Continua llegint perquè aquesta és la teva visita!

Visites Fotogràfiques

Endinsar-te a la Casa Navàs és entrar en un món de fantasia ple de llum, formes i colors. És…

Nits Modernistes

‘Viu una vetllada modernista inoblidable amb música en directe i sopar a la botiga de la casa’

Contacontes de Sant Jordi

Arriba Sant Jordi i a la Casa Navàs ho volem celebrar en família, per això hem organitzat una sessió de contes per aquella tarda.

Visites Infantils

Un jardiner molt especial, replet de color i fantasia, conduirà els petits visitants per l’interior de la Casa Navàs mentre els explica la seva història a través d’un conte…

Visites Teatralitzades guiades per Domènech i Montaner

Una visita plagada d’anècdotes i curiositats que segur que aconseguirà que el visitant redescobreixi la Casa Navàs i el seu arquitecte

Visites “Un dia qualsevol a la Casa Navàs”

Aquesta visita guiada carregada de tocs teatrals pretén que les nenes i nens descobreixin, guiats pel senyor o la senyora de la casa i pel personal de servei, com era el dia a dia d’una casa modernista.

Visites “Escape Room”

Els adults i joves hauran de fer servir molt enginy si volen acabar la visita a la Casa Navàs amb èxit ja que el que se’ls proposa és un joc d’escapada! La història comença amb un gran misteri, els esperits de la gent que ha viscut a la Casa Navàs estan intentant comunicar alguna cosa.

Visites Prèmium

Gaudeix de la magnífica terrassa que va dissenyar Lluís Domènech i Montaner mentre fas una degustació de vins i vermut. És el pla perfecte per als vespres d’estiu…..

Revetlles a la Casa Navàs

Vols acomiadar les nits d’estiu xalant de valent? La Revetlla a la Casa Navàs és el que busques! Amb aquestes visites descobriràs tots els secrets d’aquesta joia modernista única al món i gaudiràs d’un sopar concert únic!

Visita Les Veus de Reus

La Casa Navàs vol oferir un passi especial per la Festa Major de Misericòrdia que combini modernisme i cantada d’havaneres.

Desplaça cap amunt