Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

Indra Dance Company, d’Anna Borràs i Daniel Navarro, crea l’espectacle Exhale Casa Navàs

– Anna Borràs i Daniel Navarro s’han inspirat en la Casa Navàs per adaptar Exhale.

Exhale Casa Navàs es representarà el dissabte 8 de juliol en el marc d’una visita exclusiva a la Casa Navàs

Reus, 26 de juny de 2023

La companyia Indra Dance Company, formada pels ballarins Anna Borràs Picó i Daniel Navarro Lorenzo, estrenarà l’espectacle Exhale Casa Navàs. Es tracta d’una revisió única de l’espectacle Exhale, fruit de l’estada dels dos artistes a la Casa Navàs. Les connexions i els moviments que la bellesa d’aquesta joia modernista els va suggerir, a aquests dos ballarins de prestigi internacional, permetran que el visitant redescobreixi la casa a través de les emocions. Exhale Casa Navàs és una producció exclusiva, creada amb motiu de l’Any Domènech i Montaner, que només es podrà veure, el dissabte  8 de juliol, a les 20:30 h a la Casa Navàs.

Coincidint amb l’Any Domènech i Montaner, la Casa Navàs organitza un calendari anual d’activitats que inclou una iniciativa nova cada mes. Pel juliol, la Casa Navàs ha unit esforços amb Indra Dance Company per crear Exhale Casa Navàs, una visita espectacle que fusiona l’essència de la visita guiada per l’edifici modernista amb l’espectacle Exhale. El muntatge, que és obra de la reusenca Anna Borràs i el barceloní Daniel Navarro, va estar de gira l’any passat per Anglaterra, Colòmbia i Panamà. Gràcies a aquesta fusió, el visitant podrà connectar amb la Casa Navàs i la seva història a través del treball en moviment que els ballarins han creat per a l’ocasió.

Borràs i Navarro s’han deixat emportar per la bellesa i el llegat de la Casa Navàs per adaptar un espectacle que parla del pas del temps i de les connexions interpersonals que s’estableixen entre els individus; dos conceptes molt presents en aquesta joia modernista. I és que la Casa Navàs ha estat testimoni de les transformacions socials que ha viscut la ciutat durant més de cent anys malgrat mantenir-se pràcticament impertèrrita, i les connexions que s’han establert entre els que hi han viscut, l’han visitat o hi han comprat han estat infinites.

Exhale Casa Navàs consistirà en una visita guiada exclusiva amb píndoles de dansa que Borràs i Navarro oferiran al llarg del recorregut per la planta noble de l’edifici. L’experiència culminarà a l’antiga botiga de teixits amb una revisió de l’espectacle Exhale en què les teles tindran un especial protagonisme. Tot plegat, a més, comptarà amb un tast de Vermuts Miró i un sopar a la terrassa on els visitants podran interactuar amb els ballarins.

Les entrades per als dos passis d’Exhale Casa Navàs es poden adquirir, per un preu de 39€, al web de la Casa Navàs, al mateix edifici o a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre. La durada total de l’esdeveniment serà de dues hores i mitja.

La Casa Navàs, una obra d’inspiració d’artistes

Amb aquesta acció la Casa Navàs obre una nova línia d’actuació que pretén posar l’edifici modernista a disposició d’artistes del territori per tal que puguin crear i desenvolupar muntatges escènics inspirats en l’immoble i en el Modernisme.

Desplaça cap amunt