Regala Casa Navàs

Sorprèn la teva parella, els teus pares, els teus germans, aquells amics que t’estimes… regalant-los un pack amb xec per una visita guiada a la Casa Navàs, amb data oberta, per gaudir-lo quan vagi bé. 

La Casa Navàs ofereix vals i lots regal ideals per aquestes festes.

Sorprèn la teva parella, els teus pares, els teus germans, aquells amics que t’estimes… regalant-los una visita guiada, amb data oberta, per visitar la Casa Navàs quan vagi bé. O bé la visita Vermut, arrodonint així amb una degustació aquesta fantàstica visita.

O vols fer-ho més bonic i quedar la mar de bé? Regala les entrades per la Vista Concert d’Any Nou, o bé un lot amb una ampolla de vi i les entrades per les Nits Modernistes, que inclouen visita, sopar i música en directe.

XEC REGAL VISITA GUIADA PER A DUES PERSONES + IMANT

Una visita guiada per la Casa Navàs, la joia modernista de Lluís Domènech i Montaner per a dues persones. A més a més, de regal, un imant. Segur que encertes!

XEC REGAL VISITA TEATRALITZADA PER A DUES PERSONES + IMANT

Una visita teatralitzada per a dues persones, per gaudir d’aquesta joia modernista d’una forma divertida i amena acompanyat pel cap d'obres i per l'encarregat de la botiga. Més un imant de regal!

XEC REGAL VISITA GUIADA PER A DUES PERSONES + LLIBRE "CASA NAVÀS I EL MODERNISME A TOTA LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA"

Visita guiada a la Casa Navàs per a dues persones més aquest magnífic llibre, que posa en valor la pròpia Casa Navàs i tot l'inventari de l'arquitectura del Camp de Tarragona i de les Terres de l`Ebre entre 1880 i 1930, amb espectaculars imatges.

XEC REGAL VISITA VERMUT PER A DUES PERSONES + LLIBRE "CASA NAVÀS I EL MODERNISME A TOTA LA PROVÍNCIA DE TARRAGONA"

Visita Vermut per a dues persones, acabant a la terrassa de la Casa degustant el popular aperitiu de la ciutat de Reus, més un gran llibre que a més a més de parlar de la Casa Navàs, mostra tota l'extensa arquitectura modernista que tenim a la província de Tarragona.

XEC REGAL VISITA GUIADA PER A DUES PERSONES + CAIXA DE VINS + POSTAL

Una visita a la Casa Navàs per a dues persones, per gaudir d’aquesta joia modernista, una caixa amb dues ampolles de vi Casa Navàs (una de vi blanc i una de negre), produïts pel celler Clos Galena. I una postal de regal!

XEC REGAL VISITA TEATRALITZADA PER A DUES PERSONES + LLIBRE "LA CASA NAVÀS I DOMÈNECH I MONTANER" + POSTAL

Una visita a la Casa Navàs dinàmica, divertida i que us passarà volant per a dues persones i el fantàstic llibre de més de dues-centes pàgines on s’explica la història i secrets de la casa, amb imatges espectaculars. Ah! I una postal de regal!

XEC REGAL VISITA VERMUT PER A DUES PERSONES + CAIXA DE VINS + POSTAL

Visita Vermut per a dues persones, acabant a la terrassa de la casa degustant el popular aperitiu de la ciutat de Reus, més una caixeta amb dues ampolles de vi del prestigiós celler Clos Galena "Secrets de la Casa Navàs" i una postal de regal.

XEC REGAL VISITA CONCERT D'ANY NOU + POSTAL

Entreu a l’Any Nou d’una manera diferent i especial amb la Visita Concert de l’Angie Rodríguez Christmas Trio per a dues persones, acompanyat d’un deliciós aperitiu nadalenc.

XEC REGAL VISITA FOTOGRÀFICA PER A DUES PERSONES + AMPOLLA DE VI + POSTAL

Una visita pensada per a dos amants de la fotografia, on podreu immortalitzar cadascun dels racons d’aquesta joia modernista de Lluís Domènech i Montaner, acompanyats pel fotògraf professional Fabián Acidres que us n'explicarà les millors tècniques. Acabareu fent un vermut a l'antiga botiga tèxtil.

XEC REGAL NITS MODERNISTES + AMPOLLA DE VI + POSTAL

Visita guiada per a dues persones per tota la Casa Navàs, per acabar a la botiga, on tindrà lloc un concert de Garbuix Duet i sopar a càrrec de Cal Borrull i estarà maridat amb vi blanc i negre “Secrets de Casa Navàs” de Clos Galena.

Scroll to Top