Revetlles a la Casa Navàs

L’estiu és sinònim de gresca i xerinola, a la Casa Navàs tenim moltes ganes de divertir-nos amb tu i per això hem programat aquestes revetlles musicals amb els Sardina’s Golden Rule.

Horari

13 d'agost a les 20h i les 21.15 h

Tarifes

33,00 €

Durada

1h 40 min.

Vols passar una bona estona a la Casa Navàs ballant mentre escoltes música en directe després de descobrir l’interior d’aquest emblema del modernisme europeu? Què et sembla si a més ho acompanyes d’un sopar a peu dret? Si tens ganes de passar-t’ho bé, no et pots perdre les Revetlles a la Casa Navàs.

L’experiència comença fent una visita guiada per la planta noble de la Casa Navàs que acaba a l’esplèndida terrassa construïda per Lluís Domènech i Montaner a principis del segle XX. És l’indret perfecte per gaudir d’una bona revetlla estival. La música la posen els Sardina’s Golden Rule, una banda del Camp de Tarragona, sorgida l’any 2011, que interpreta els millors clàssics de la història de la música a ritme de rock&roll, funy, disco… És el pla perfecte per oblidar un any d’emergència sanitària i gaudir de valent. Us hi esperem!

Detalls de la visita:

  • Visita guiada

  • Grups reduïts

  • Concert

  • Àpat lleuger

Sobre la visita

 

Sardina’s Golden Rule

Els Sardina’s Golden Rule són una banda formada per quatre músics professionals del Camp de Tarragona. La Merche Broto (veu), el Toni Just (guitarra), el Pepo Busquets (bateria) i el Loti (baix i cors) tenen un directe que no et deixarà indiferent. Et faran gaudir a ritme d’artistes com Aretha Franklin, Janis Joplin, Bruno Mars, Tina Turner, Gloria Gaynor, Bee Gees, Donna Summer, Amy Winehouse… Nascuts el 2011, han fet més de 400 concerts.

Galeria de fotos i vídeo

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Scroll to Top