Revetlles a la Casa Navàs

Vols acomiadar les nits d’estiu xalant de valent? La Revetlla a la Casa Navàs és el que busques!

Horari

Propera data a confirmar

Tarifes

35,00 €

Durada

2h 15 min.

Vols acomiadar les nits d’estiu xalant de valent? La Revetlla a la Casa Navàs és el que busques! Amb aquestes visites descobriràs tots els secrets d’aquesta joia modernista única al món i gaudiràs d’un sopar concert únic!
L’experiència comença fent una visita guiada per la planta noble de la Casa Navàs que acaba a l’esplèndida terrassa construïda per Lluís Domènech i Montaner a principis del segle XX. És l’indret
perfecte per gaudir d’una bona revetlla estival. La música la posen les Sardines, la banda més marxosa del Camp de Tarragona, sorgida l’any 2011, que interpreta els millors clàssics de la història de la música a ritme de rock&roll, funy, disco… Si teniu ganes de gresca i de ballar, aquest és el pla perfecte per tancar l’estiu i disfrutar de valent!

Detalls de la visita:

  • Visita guiada

  • Grups reduïts

  • Concert

  • Sopar a peu dret

  • Recomanem comprar l’entrada anticipadament

Sobre la visita

 

Les Sardines

Les Sardines són una banda formada per quatre músics professionals del Camp de Tarragona. La Merche Broto (veu), el Toni Just (guitarra), el Pepo Busquets (bateria) i el Loti (baix i cors) tenen un directe que no et deixarà indiferent. Et faran gaudir a ritme d’artistes com Aretha Franklin, Janis Joplin, Bruno Mars, Tina Turner, Gloria Gaynor, Bee Gees, Donna Summer, Amy Winehouse… Nascuts el 2011, han fet més de 400 concerts.

Galeria de fotos i vídeo

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt