Cicle de conferències sobre Modernisme

Més enllà de les tres noves visites, la Casa Navàs estrena el I Cicle de Conferències «Casa Navàs, testimonis modernistes». Unes jornades de caràcter anual que tenen la voluntat de reflexionar al voltant del patrimoni, el modernisme i la societat de finals del segle XIX i principis del XX. Per fer-ho es buscaran els millors especialistes en cada un dels temes exposats.

Per aquest I Cicle de Conferències s’han organitzat quatre ponències:

  • Dimecres 2 de juny: «Reus, segona ciutat de Catalunya», a càrrec de Marc Ferran, director dels Museus de Reus.
  • Dimecres 9 de juny: «Gaudí vs Domènech i Montaner», a càrrec de Clàudia Sanmartí, arquitecta (MATTERS), i Jaume Massó, historiador.
  • Dimecres 16 de juny: «Mirant per la tribuna de la Casa Navàs: la festa a començaments del segle XX», a càrrec de Salvador Palomar, etnòleg (Carrutxa).
  • Dimecres 30 de juny: «La Casa Navàs, una simfonia decorativa dirigida per Lluís Domènech i Montaner», a càrrec de Mireia Freixa, catedràtica emèrita del Departament d’Història de la UB, i Teresa Sala, professora titular d’Història de l’Art i doctora per la UB.

Totes les conferències es faran els dimecres de juny a les 19.30 h a la botiga de la Casa Navàs.

L’entrada és gratuïta, però l’aforament és limitat. Per reservar una plaça cal inscriure’s prèviament a info@casanavas.cat. El socis del Club Casa Navàs tindran prioritat d’entrada.

Scroll to Top