Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

El Grup de Misericòrdies de Reus celebra el seu aniversari a la Casa Navàs

La botiga de la Casa Navàs ha acollit una celebració molt especial, el 40 aniversari del Grup de Misericòrdies de Reus. Un total de 130 persones, principalment Misericòrdies i les seves parelles, han degustat un menú preparat expressament per a l’ocasió, que ha culminat amb un gran pastís per a commemorar l’efemèride. La jornada ha estat plena d’emocions i ha servit per a culminar la Festa Major petita de la ciutat.

Abans del sopar, els convidats han fet una visita guiada per l’interior de la casa. El Grup de Misericòrdies ha escollit la Casa Navàs per fer aquesta festa perquè buscaven un indret especial i van pensar que, com a emblema cultural de la ciutat, l’antiga botiga tèxtil dels Navàs Blasco era l’espai idoni.

Des de fa uns mesos la Casa Navàs ofereix la possibilitat de llogar alguns dels seus espais per fer-hi esdeveniments com tastos de vins, sopars, aniversaris, casaments, reunions de treball o activitats culturals. Els interessats poden demanar tota la informació necessària a través del correu electrònic: info@casanavas.cat.

Scroll to Top