Exhale Casa Navàs

Exhale Casa Navàs és una visita espectacle que fusiona l’essència de la visita guiada amb la l’espectacle de dansa Exhale.
El visitant connectarà amb la Casa Navàs i la seva història a través del moviment.

Horari

Dijous 27 de juliol a les 20.30 h.

Tarifes

39 € (amb sopar) / 27 € (sense sopar)

Durada

2h 30 min.

La companyia Indra Dance Company, formada pels ballarins Anna Borràs Picó i Daniel Navarro Lorenzo, estrenen l’espectacle Exhale Casa Navàs. Es tracta d’una revisió única de l’espectacle Exhale, fruit de l’estada dels dos artistes a la Casa Navàs. Les connexions i els moviments que la bellesa d’aquesta joia modernista va suggerir als ballarins permetran que el visitant redescobreixi la casa a través de les emocions. Exhale Casa Navàs és una producció exclusiva, creada amb motiu de l’Any Domènech i Montaner, que només es podrà veure el dissabte 8 de juliol.

Exhale Casa Navàs consistirà en una visita guiada exclusiva amb píndoles de dansa que Borràs i Navarro oferiran al llarg del recorregut per la planta noble de l’edifici. L’experiència culminarà a l’antiga botiga de teixits amb una revisió de l’espectacle Exhale en què les teles tindran un especial protagonisme. Tot plegat entrelligat amb un tast de Vermuts Miró i un sopar a peu dret a la terrassa on els visitants podran interactuar amb els ballarins.

Detalls de la visita:

  • Visita espectacle

  • Dansa

  • Tast de vermut

  • Sopar

  • Apta per a tots els públics

  • Recomanem comprar l’entrada anticipadament

Sobre la visita

SINOPSI

Per crear Exhale Casa Navàs, dos ballarins amb trajectòries internacionals, Anna Borràs i Daniel Navarro, s’han deixat emportar per la bellesa i la història de la Casa Navàs per adaptar Exhale, un espectacle que parla del pas del temps i de les connexions interpersonals que s’estableixen entre els individus; dos conceptes molt presents en aquesta joia modernista. I és que la Casa Navàs ha estat testimoni de les transformacions socials que ha viscut la ciutat durant més de cent anys malgrat mantenir-se pràcticament impertèrrita, i les connexions que s’han establert entre els que hi han viscut, l’han visitat o hi han comprat han estat infinites. Camins indefinits i entrellaçats que, com les teles que es venien a Sucesores Navàs, han anat teixint aquells que l’han contemplat i han sospirat per ella.

Indra Dance Company


Indra Dance Company és una companyia de dansa contemporània creada per la reusenca Anna Borràs i el barceloní Daniel Navarro amb una visió fresca i innovadora. Nascuda el 2010 mentre estudiaven a Barcelona, la companyia s’ha establert entre el Regne Unit, Suïssa i Espanya. Des d’aleshores no han parat de treballar i presentar els seus espectacles en països com Holanda, la Xina, Singapur, Mèxic, el Regne Unit, Portugal, Noruega o l’Índia.

FITXA TÈCNICA:


Exhale Casa Navàs
Direcció, coreografia, escenografia i vestuari: Indra Dance Company
Desenvolupament escènic: Sílvia Sagalà, Benjamí Miguel i David Fernàndez
Intèrprets: Anna Borràs Picó i Daniel Navarro Lorenzo
Guies: Benjamí Miguel, Neus Ceballos i Pilar Rubio

Una producció de la Casa Navàs i Indra Dance Company

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt