Festival Experiències Casa Navàs

Una nova manera de conèixer espais que habitualment no es mostren al públic, ide descobrir quatre peces artístiques creades per professionals de diferents disciplines del territori.

Horari

Divendres 7 de juny.
19.30 h, 20 h, 20.30 h i 21 h.

Tarifes

23 €

Durada

2 hores

La Casa Navàs de Reus engega el Festival Experiències Casa Navàs, una nova manera de conèixer l’interior de l’edifici modernista, i espais que habitualment no es mostren al públic, i, a la vegada, de descobrir quatre peces artístiques creades per professionals de diferents disciplines del territori.

Al llarg del recorregut per l’interior de la casa, el visitant es trobarà amb quatre píndoles escèniques de 20 minuts que inclouran música i dansa, màgia, teatre i una performance que combinarà una lectura dramatitzada amb música i arts plàstiques. Dos d’aquests espectacles s’han creat expressament per l’ocasió i un d’ells està produït per la mateixa Casa Navàs.

Intèrprets: Jordi Caps, mag; Silvio Álvarez, músic; Ovidi Álvarez, ballarí; Marina Buisan, actriu; Nataniel Sánchez, actriu; Toni Just, músic; Aïda Pitarch, actriu; Guillem Duran, artista plàstic.

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt