Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

La Casa Navàs acull la IX edició de la Trobada de Reusencs de Fora Vila

La Casa Navàs ha estat un dels espais escollits per l’Ajuntament de Reus per celebrar la IX edició de la Trobada de Reusencs de Fora Vila. L’objectiu de la trobada és copsar l’opinió sobre el present i el futur de Reus de persones nascudes a la ciutat, però que viuen o han desenvolupat la seva vida professional fora.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i el coordinador de les trobades, Antoni Pont, han presidit una sessió en què el govern de Reus ha donat a conèixer l’evolució de projectes estratègics per al futur de Reus, i s’ha fet especial atenció als projectes d’infraestructures ferroviàries com l’estació intermodal del Camp de Tarragona i el baixador de Bellissens. La presentació ha anat a cura de la regidora d’Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui. Aquesta primera part de la jornada ha tingut lloc al Centre Cultural Castell del Cambrer.

La part lúdica de la trobada ha tingut lloc a la Casa Navàs. Els assistents han començat la vetllada fent una visita guiada per descobrir aquest emblema de Lluís Domènech i Montaner. Després ha tingut lloc el dinar de germanor a l’antiga botiga de teixits dels Navàs Blasco.

Scroll to Top