Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

La Casa Navàs estrena pàgina web

L’edifici modernista més emblemàtic de la ciutat de Reus ja té lloc web. Rere el domini www.casanavas.cat, el portal és una eina molt útil per totes les persones que tinguin interès a conèixer la casa. El web de la Casa Navàs conté tota la informació de serveis necessaris per a les persones que volen visitar-la (horaris, preus, idiomes, normes de la casa…), així com un espai de venda en línia per agilitzar el procés de compra de les entrades.

El lloc també permet aprofundir en la història de la Casa Navàs i del seu arquitecte, Lluís Domènech i Montaner; o veure algunes de les imatges més espectaculars d’aquesta joia arquitectònica mitjançant fotografies i el vídeo de la portada.

Tots els que estiguin buscant un lloc per organitzar una celebració especial i íntima (bodes, reportatges fotogràfics, conferències, reunions, sopars, concerts…) en un espai exclusiu, també trobaran la informació necessària al portal. Pròximament, a la Casa Navàs, també s’hi organitzaran activitats culturals; a mesura que es vagin programant s’actualitzarà el calendari del web.

Xarxes socials

L’estrena del lloc web és un pas més de la Casa Navàs per apropar-se als visitants. Una feina que ja va començar el passat mes de desembre quan es van activar els perfils d’Instagram i de Facebook (@casanavas.reus). Si voleu estar al dia de totes les novetats de la casa, participar als sortejos que

es proposen o, senzillament, voleu gaudir de la bellesa d’aquest espai en imatges, no dubteu a seguir els nostres perfils!

Desplaça cap amunt