Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

La Casa Navàs estrena Visites Premium!

La visita inclou un tast exclusiu de vins i vermut a la terrassa de la casa.

La Casa Navàs vol oferir a tots els visitants una nova manera de gaudir d’una de les obres més emblemàtiques del modernisme europeu, per fer-ho posa en marxa les Visites Premium. Aquesta opció permetrà fer la visita guiada per la casa i, en acabar, gaudir d’un tast de vins i vermuts a la terrassa d’aquesta joia modernista construïda per Lluís Domènech i Montaner l’any 1908. La vetllada estarà amenitzada per una selecció musical. 

Les Visites Premium començaran el pròxim 20 d’agost i s’allargaran fins al 13 de setembre. Es faran tots els dimarts, dijous i divendres a les 20 h i tindran una durada d’una hora i mitja. Durant el tast es podrà degustar el vi ‘Secrets de Mar’ –negre i blanc- elaborat pel celler Clos Galena amb la DO Terra Alta. El vermut anirà a càrrec de Vermuts Miró i s’oferirà tant el ‘Vermut Miró Reserva’ com el ‘Vermut Miró Blanc’.  

Les entrades per a les Visites Premium es poden comprar a través del web www.casanavas.cat, a la mateixa Casa Navàs o a l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Reus. Els tiquets tenen un cost de 17 euros. 

Scroll to Top