Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

La Casa Navàs reobre les portes per Nadal

Per primera vegada, se celebrarà l’entrada al 2021 a la Casa Navàs amb un Concert d’Any Nou

La casa s’obrirà del 19 de desembre al 5 de gener

Es posen a la venda xecs regal amb descompte per regalar aquest Nadal

Reus, 8 de desembre de 2020

La Casa Navàs tornarà a obrir les portes per aquestes festes de Nadal. Després d’un mes i mig tancat a causa de les restriccions derivades de l’actual situació sanitària, la joia de Lluís Domènech i Montaner es podrà visitar del 19 de desembre al 5 de gener. Acabades les festes, la Casa Navàs tancarà fins el mes de març quan, sempre que la pandèmia ho permeti, reobrirà definitivament. Per tal de celebrar l’entrada a l’any 2021 d’una manera diferent i especial, s’ha organitzat una Visita Concert d’Any Nou per al dia 2 de gener. També s’han habilitat xecs regal amb descompte perquè, tots aquells que ho vulguin, puguin regalar Casa Navàs aquest Nadal.

A causa de la complicada situació sanitària que ens toca viure i de les restriccions de mobilitats que se’n deriven, la Casa Navàs es va veure obligada a tancar el passat mes de novembre. De cara a aquestes festes, però, vol donar l’oportunitat a tots aquells que encara no ho han fet de visitar l’únic edifici modernista d’Europa que conserva tot el seu interior original. El punt d’atenció al client s’obrirà el dijous 17 de desembre, però les visites es reprendran el dissabte 19. Des d’aquell dia i fins el 23 s’oferiran quatre visites al dia, a les 12 h i 13 h i les 18 h i 19 h; serà a partir del 24 de desembre quan s’ampliarà a 3 o 6 visites diàries en funció de si s’obre matí i tarda o només matí. Els diumenges o vigílies de festius la casa romandrà oberta al matí, la resta de dies també ho farà a la tarda. D’altra banda, el diumenge 27 de desembre i el 3 de gener a les 12 h hi haurà l’opció de fer la Visita Vermut. La casa es mantindrà oberta fins el dimarts 5 de gener, aleshores tornarà a tancar per reobrir definitivament el març, sempre i quan la COVID-19 ho permeti.

Concert d’Any Nou

La Casa Navàs us ofereix la possibilitat de gaudir de l’entrada a l’any nou d’una manera diferent i especial, la Visita Concert d’Any Nou! L’experiència començarà fent una visita a la planta noble de la Casa Navàs i culminarà amb el concert d’any nou d’Artrio. Aquest trio, format pels músics reusencs Angie Rodríguez (veu), Joan Casellas (guitarra elèctrica) i Iván Sáez (saxo baríton), oferirà un concert ideal per donar la benvinguda al 2021 i deixar enrere un 2020 que quedarà per a intenses reflexions. Proposen un format molt proper al públic jugant amb estils com el jazz, el soul o el pop, algunes de les versions que interpretaran seran «A Child Is Born» o «I Wish I Knew How It Would Feel To Be Free». Evidentment, tampoc faltaran algunes nadales com «Merry Christmas, Darling» o «Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!».

Per si no fos prou, tot plegat estarà acompanyat d’un piscolabis nadalenc. En concret, podreu degustar un assortiment de torró de Torrons Vicens, pa foradat de Reus amb salmó, formatge i xocolata del Forn Huguet, cava i vi Secrets de Casa Navàs del celler Clos Galena. Segur que serà una vetllada inoblidable, us hi esperem!

Aquest Nadal, regala Casa Navàs

Aquestes dates sovint tenim dificultats per escollir un bon regal per a les persones que estimem, per això la Casa Navàs posa a la venda xecs regal amb descomptes per poder regalar cultura i patrimoni. Es tracta d’un regal autèntic, diferent i especial pensat per gaudir en parella, amb la família o els amics. Els xecs inclouen dues entrades amb data oberta, perquè la persona que rebi el regal pugui escollir la visita quan millor li escaigui, i algun element de marxandatge de la casa, com la caixa de vins Secrets de Casa Navàs del celler Clos Galena o el llibre La Casa Navàs, de Lluís Domènech i Montaner. Hi ha lots regal de tots els preus, des dels 21 € fins als 82 €, que es poden comprar a la web www.casanavas.cat i/o a la mateixa porta de la Casa Navàs a partir del 17 de desembre. També es posen a la venda les entrades per a les Nits Modernistes, visita guiada amb concert modernista i sopar, del 2 d’abril i el 7 de maig.

El vi solidari

Secrets de Casa Navàs és una de les recents novetats del celler Clos Galena. En unes dates tan commemoratives com són les nadalenques, els vins Secrets de Casa Navàs ens volen refermar l’esperit solidari. Clos Galena destinarà fins al 31 de gener la quantitat d’1 € per cada ampolla venuda al Banc dels Aliments de les Comarques de Tarragona.

A més de ser un vi solidari també té vinculació amb l’art, ja que l’etiqueta de Secrets de Casa Navàs ha estat dissenyada pel pintor català Josep Moscardó. Secrets de Casa Navàs s’inclou dins el projecte «Art, vi i territori», una carta de presentació del territori del sud de Catalunya, que condensa l’essència de la cultura mediterrània.

Desplaça cap amunt