Nits Modernistes

Viu una vetllada modernista inoblidable amb música en directe i sopar a la botiga de la casa

Horari

Propera data a confirmar

Tarifes

General: 41,00 €

Durada

2h30’

Endinsar-se a la Casa Navàs és com fer un salt enrere en el temps per conèixer com era el dia a dia de la burgesia de principis del segle XX. Ara, la Casa Navàs vol fer un pas més donant l’oportunitat als visitants de posar-se a la pell dels reusencs del segle passat amb les «Nits Modernistes». La iniciativa permet, a més de fer la visita guiada, descobrir quin tipus de música s’escoltava a l’època, mentre es degusta un sopar a peu dret a l’emblemàtica botiga dels Navàs Blasco.

L’experiència començarà amb la visita guiada per tota la Casa Navàs, per acabar a la botiga, on tindrà lloc el concert sopar. El sopar anirà a càrrec de Cal Borrull i estarà maridat amb vi blanc i negre Secrets de Casa Navàs de Clos Galena. Aquest celler, de prestigi internacional, continua apostant per col·laborar amb la Casa Navàs després de l’èxit assolit amb les «Visites Premium» –visita guiada i tast de vins i vermut a la terrassa–. Per a aconseguir una vetllada més autèntica, es recomana a tots els visitants que vinguin vestits d’etiqueta.

Detalls de la visita:

  • Visita guiada

  • Sopar + “Secrets de Casa Navàs” de Clos Galena

  • Vestuari: d’etiqueta o d’època

  • Concert en viu

  • Recomanem comprar l’entrada anticipadament

Què veuràs?

Garbuix Duet

Entre el 1900 i el 1930, era costum anar al teatre a veure obres interpretades per a violí i piano dels compositors catalans més coneguts de l’època. En acabar el concert, s’anava als bars de moda, on l’ambient era més festiu i s’oferien músiques amb els ritmes més populars i moderns.

Aquests dos blocs són els que podrem escoltar en la proposta que ens presenta Garbuix Duet (Albert Galcerà i Albert Carbonell). Una primera part, amb obres de Frederic Mompou, Manuel de Blancafort, Enric Morera, Enric Granados, Eduard Toldrà… compositors i creadors del modernisme musical català; i una segona part, amb tonades franceses per a violí i acordió, tangos argentins, boleros i swings.

Galeria de fotos i vídeo

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt