Taller d'Indumentària Modernista

De cara a la segona edició de la Reus 1900. Festa Modernista fem una crida a la ciutadania perquè participi d’aquest esdeveniment vestida per a l’ocasió i per facilitar-vos la feina hem programat
aquest taller d’indumentària modernista.

Horari

Taller 1:
Dimecres 5 i 12 de juny, a les 18.30 h
Taller 2:
dimecres 19 i 26 de juny, a les 18.30 h

Tarifes

5 €

Durada

2 h. per sessió

Ja hi ha data per la segona edició de la Reus 1900. Festa Modernista! Serà el darrer cap de setmana de setembre, del divendres 27 al diumenge 29. Des de l’organització fem una crida a la ciutadania perquè participi d’aquest esdeveniment vestida per a l’ocasió i per facilitar-vos la feina hem programat aquest taller d’indumentària modernista.

En el taller s’aprofundirà sobre com vestien dones i homes de l’alta, la mitjana i la baixa societat de l’època; com confeccionaven la roba, els teixits que feien servir, els colors… sense deixar de banda els complements (decoració de barrets, joies, etc.). La modista especialista en moda modernista, Ana de la Cruz, també ajudarà els assistents al taller a buscar les millors idees per confeccionar la indumentària que desitgin, els tutoritzarà i els facilitarà els patrons necessaris.

Apunta’t al taller i llueix la moda de l’època!

Detalls de la visita:

  •  Taller de dues sessions de 2 h

  • Grups reduïts

  • Formació sobre indumentària, pentinat i complements modernistes

  • Patronatge inclòs

  • Assessorament de costura

Sobre la visita

Taller impartit per Ana de la Cruz

 

Especialitzada en moda modernista des de fa set anys, Ana de la Cruz va començar en el món de la confecció des de ben jove de la mà de la seva mare. Formada en aquest camp en acadèmies de Reus i Tarragona, ha treballat en tallers de confecció de vestuari durant molts anys. Actualment està impartint classes, tallers i conferències, tant de tall i confecció com de vestuari modernista.

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt