Data Oberta

Amb l’entrada Data Oberta pots escollir la visita que vulguis i més endavant triar el dia que vols gaudir-la! Tens un any per escollir la teva data.

Regala una experiència única, regala Casa Navàs!

Sovint escollir un regal per a les persones que estimes no és una tasca senzilla. Des de la Casa Navàs et volem ajudar: regala cultura, regala Casa Navàs! Amb aquesta entrada amb data oberta, la persona que rebi el regal tindrà un any per escollir el dia que millor li vagi per venir-nos a visitar.

Sabies que aquesta obra construïda el 1908 per Lluís Domènech i Montaner és l’únic edifici modernista d’Europa que conserva tot el seu interior original? Entrar-hi és fer un salt enrere en el temps per veure com vivia la burgesia catalana de l’època. El bon estat de conservació de l’interior de la casa és un regal per a tots els sentits que queden atrapats per les formes, els colors i les textures de la casa. No hi ha ningú que ens visiti que no quedi embadalit amb aquesta joia modernista.

Actualment hi ha moltes maneres de visitar i revisitar la casa. Amb la Visita Guiada recorreràs les dues plantes de l’edifici amb un guia expert que te n’explicarà tots els secrets; amb la Visita Vermut i la Premium a més et podràs quedar a la terrassa per degustar un bon vermut, vi i/o refrigeri; amb les Teatralitzades t’endinsaràs a la Casa Navàs d’una manera més desenfadada; amb les Visites Fotogràfiques podràs capturar tots els detalls de la casa, i amb les Nits Modernistes l’experiència anirà embolcallada d’un sopar i d’un concert modernista.

Si el que vols és regalar una experiència única i inoblidable, no t’ho pensis dues vegades, regala Casa Navàs!

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt