Visites Vermut

Si hi ha alguna beguda que representa la ciutat de Reus és, sense cap mena de dubte, el vermut.

Horari

Tots els dissabtes i diumenges a les 12 h. i a les 13 h, exceptuant els mesos d'estiu.

Tarifes

General: 19,00 €

Durada

1h 30 min.

Si hi ha alguna beguda que representa la ciutat de Reus és, sense cap mena de dubte, el vermut. El vermut és un vi blanc macerat amb herbes que es va començar a elaborar de manera tradicional per moltes famílies de la ciutat durant el segle XVIII. Als anys 50, Reus comptava amb una trentena de productors que fabricaven unes cinquanta marques de vermut; després, el producte va viure una davallada, i fa uns anys va esclatar de nou el boom del vermut de Reus aconseguint reconeixement i prestigi internacional. Tant és així que, avui en dia, no hi ha ningú que visiti la ciutat i marxi sense provar el vermut de Reus.

La «Visita Vermut» comença amb una visita guiada per l’interior de la Casa Navàs. Una vegada els guies de la casa han donat tots els detalls d’aquesta joia modernista, el visitant es trasllada a la terrassa que va dissenyar Domènech i Montaner ara fa un segle. Allí pot degustar els vermuts blanc, roig i reserva de Vermuts Miró.

Detalls de la visita:

  • Visita guiada

  • Visita + vermut

  • Degustació a la terrassa

  • Preu: 19 €

  • Ambientació musical

  • Recomanem comprar l’entrada anticipadament

Sobre la visita

Visita guiada

Amb les visites guiades de la Casa Navàs podràs descobrir tots els detalls i curiositats d’una de les obres més importants del modernisme europeu. Guies especialitzats t’acompanyaran durant una hora per l’interior d’aquesta joia construïda per Lluís Domènech i Montaner l’any 1908.

Terrassa

La terrassa ofereix un gran espai a l’aire lliure amb testos de mosaic ceràmic sobre potes de ferro forjat. Al paviment de la terrassa se situen les tres grans claraboies de vidre que fan llum a la botiga, i a les parets dos grans mosaics ens recorden el rei Jaume I sortint de Salou amb vaixell cap a la conquesta de Mallorca i una vista ideal de la ciutat de Tessalònica, que recorda la presència dels catalans a Grècia.

Vermuts Miró

Vermuts Miró es va fundar a la ciutat de Reus l’any 1957 especialitzant-se en la fabricació de productes envasats i, sobretot, en l’elaboració del tradicional Vermut de Reus. Però, ja en els seus orígens, la família Miró elaborava vins aromatitzats i vins de licor, principalment a granel. Tant és així que, el 2014 va ser l’any del centenari de la família Miró, i gràcies a la passió per aquest art transmesa de generació en generació, avui dia es palpa en l’essència dels seus productes.

Galeria de fotos

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt