Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

Aquest Nadal, regala la Casa Navàs!

Hi ha xecs regal a partir de 20 € 

Es consolida la Visita Concert d’Any Nou de la Casa Navàs


Durant les festes de Nadal s’amplia l’horari i s’afegeixen nous passis de visites especials 

Un hivern més la Casa Navàs engega la campanya «Aquest Nadal, regala la Casa Navàs» amb l’objectiu d’oferir totes les seves visites a un preu més reduït per fer-les accessibles a tothom que ho vulgui. Aquest gener també es consolida la Visita Concert d’Any Nou per celebrar l’entrada al 2022 amb una visita nocturna especial i el concert de l’Angie Rodríguez Christmas Trio. Més enllà d’aquest esdeveniment, també s’augmenten passis durant aquestes festes de les Visites Teatralizades, les Nits Modernistes i les Visites Fotogràfiques. L’horari d’obertura de la casa també s’amplia.
Amb l’objectiu que per les festes nadalenques es regali cultura i que tothom que vulgui pugui visitar la Casa Navàs, es posen a la venda els xecs regals, n’hi ha a partir de 20 €! Totes les entrades d’aquests xecs, ja siguin guiades, teatralitzades, vermut… són amb data oberta i es poden bescanviar durant tot el 2022. A més, inclouen algun regal extra com els llibres, els imants o els vins de la Casa Navàs. En definitiva, són el regal experiència perfecte si el que es vol és, en unes dates tan assenyalades, sorprendre la parella, pares, amics, germans i tots aquells que estimes.
Totes les entrades i xecs regal ja es poden comprar a la porta de la Casa Navàs o al web www.casanavas.cat.

 

Torna la Visita Concert d’Any Nou

Per tal de començar l’any 2022 amb una bona dosi d’energia, la Casa Navàs consolida la Visita Concert d’Any Nou que va estrenar ara fa un any. Es farà el diumenge 2 de gener a les 17.30 h i les 19 h per un preu de 23 €.
Aquest any s’ha preparat una visita nocturna especial que conduiran Benjamin Miguel, Manu Barroso i Neus Ceballos, de la companyia de teatre Producciones Lucky & Luke. Interpretaran els personatges de Pere Ferré, el cap d’obres de la construcció de la Casa Navàs; Marcel Pons, l’encarregat de la botiga, i Roser Serra, la governanta de la casa. Ells guiaran els visitants per l’interior de la Casa Navàs mentre els n’expliquen tots els secrets. També hi haurà alguna sorpresa musical durant la visita. Serà un muntatge únic que només es podrà gaudir aquest dia.
En acabar la visita, la veu de la reusenca Angie Rodríguez tornarà a embolcallar tots els assistents. A diferència de l’any passat, però, enguany s’aposta per un repertori eminentment nadalenc. S’escoltaran clàssics com «Have Yourself a Little Christmas», «El Noi de la Mare» o «What a Wonderful World» interpretats al ritme de soul, jazz i swing per la formació Angie Rodríguez Trio. Aquest trio el composen la vocalista Angie Rodríguez, el saxofonista Iván Sáez i el pianista Jorge Varela.
Tot plegat anirà acompanyat d’un piscolabis nadalenc, gentilesa de Torrons Vicenç i la Pastisseria Huguet. També es podrà brindar amb els vins Secrets de la Casa Navàs, del Celler Clos Galena, o amb l’àmplia gamma de vermuts de Vermuts Miró.

Passis extres de les visites especials

Per tal de celebrar aquestes dates, la Casa Navàs programarà passis extres de les Visites Teatralitzades, les Nits Modernistes i les Visites Fotogràfiques. Així doncs, aquells que vulguin descobrir la casa amb la Visita Teatralitzada i els actors de Producciones Lucky & Luke tindran oportunitat de fer-ho el diumenge 19 de desembre, i els dimarts 28 de desembre i 4 de gener.
Les Nits Modernistes, visita guiada amb concert modernista de Garbuix Duet i sopar, s’han programat per als divendres 7 i 14 de gener. Mentre que les Visites Fotogràfiques, dirigides pel fotoperiodista Fabián Acidres, estan programades per al diumenge 16 de gener.

La Casa Navàs amplia els horaris d’obertura

Del 23 de desembre al 5 de gener la Casa Navàs ampliarà els horaris d’obertura. La casa romandrà oberta d’11 h a 14 h i de 16 h a 20 h. Els diumenges i vigílies de festius la casa només obrirà en horari matinal, però allargarà les visites fins a les 15 h. Per la seva banda, es mantenen les Visites Vermut els dissabtes i diumenges a les 12 h i a les 13 h.

 

Immortalitza la façana

Com ja és habitual, la Casa Navàs es vesteix de gala per celebrar les dates assenyalades del calendari. Com no podia ser d’altra manera, per les festes nadalenques la llum i el color protagonitzen la façana d’aquesta obra única del modernisme europeu construïda per Lluís Domènech i Montaner el 1908.
La Casa Navàs anima a tothom a fer-se una foto davant la façana decorada i compartir-la per Facebook i Instagram amb l’etiqueta #RegalaCasaNavàs i citant el perfil @casanavas.reus. L’equip de la Casa Navàs escollirà la millor fotografia i el/la guanyador/a s’endurà dues entrades per a les Visites Vermut. El veredicte es farà públic el dia de Reis a les xarxes socials de la Casa Navàs.

Desplaça cap amunt