Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

La Casa Navàs estrena visita guiada i reprèn les visites especials

  • La Visita Infantil: «El Jardí Màgic de Cal Navàs» es programarà per Setmana Santa i Sant Jordi»

  • Es reprenen les visites guiades especials

 

La Casa Navàs estrena una nova visita guiada dedicada als més petits de la casa, en concret els que tenen entre 4 i 8 anys. L’experiència permetrà que els infants s’endinsin al món del Modernisme gràcies a un jardiner màgic que els anirà ensenyant el seu jardí a través de la màgia, el joc i les olors. De cara a Sant Jordi, la Casa Navàs presentarà una novetat literària i una nova edició del Navàs Market.

 

Estrena Visita Infantil: El Jardí Màgic de Cal Navàs

La Casa Navàs estrena una nova proposta per descobrir l’interior d’aquesta joia modernista construïda per Lluís Domènech i Montaner. La Visita Infantil: «El Jardí Màgic de Cal Navàs» està pensada per als més petits de la casa, infants d’entre 4 i 8 anys, amb l’objectiu de començar-los a introduir al Modernisme i al patrimoni cultural.

Un jardiner molt especial, replet de color i fantasia, conduirà els petits visitants per l’interior de la Casa Navàs mentre els explica la seva història a través d’un conte i de la màgia. Mitjançant els sentits –vista, olfacte, oïda i tacte– i mentre juguen buscant formes, colors i elements de la natura, els infants descobriran el Jardí Màgic de la Casa Navàs.

Més enllà d’incidir en les formes del Modernisme, durant la visita també es treballaran les pors com un sentiment normalitzat entre grans i petits. Gràcies a l’ajuda d’una tela màgica aprendrem a resoldre aquestes temors. L’experiència acaba amb un taller a l’antiga botiga tèxtil Sucesores Navàs. En aquest espai aprofundiran en les formes que té la Casa Navàs, i treballaran el mosaics i els vitralls a través de diverses manualitats.

La visita s’estrenarà el diumenge 17 d’abril en un doble passi matinal (10.30 h i 11.30 h) i es repetirà el dia de Sant Jordi a la tarda (17.30 h i 18.30 h). La durada de la visita més el taller és d’una hora i mitja i té un preu d’11 € per persona. La idea és que aquesta visita es programi puntualment dins del calendari anual de visites de la Casa Navàs. Les entrades ja estan a la venda al web www.casanavas.cat, a la porta de la Casa Navàs i a l’Oficina de Turisme de Reus.

 

Es reprenen les visites especials

Una vegada enllestida la rehabilitació de l’escala de servei, la Casa Navàs recupera totes les visites especials que s’havien aturat mentre s’executaven els treballs perquè no es podia accedir a la segona planta de l’immoble. Aquestes són les Visites Teatralitzades (10, 14 i 24 d’abril), les Visites Fotogràfiques (1 de maig) i les Nits Modernistes (29 d’abril). També es mantenen les Visites Vermut tots els dissabtes i diumenges a les 12 h i les 13 h i les Visites Guiades de dilluns a diumenge. Les entrades per a totes aquestes visites ja estan a la venda.

 

Torna el Navàs Market

Aquest Sant Jordi arriba la quarta edició del Navàs Market, un projecte impulsat per tres artistes de la ciutat de Reus amb l’objectiu de mostrar l’art i l’artesania que es produeix al territori. En total seran 21 els paradistes que mostraran els seus productes entre el 22 i el 23 d’abril a l’antiga botiga tèxtil de la Casa Navàs. S’hi podrà trobar tot tipus d’obres manufacturades com joies, tèxtil, productes de cosmètica i higiene personal, quadres o ceràmica.

La Casa Navàs també posarà una parada a la porta de la botiga el dia de Sant Jordi amb els llibres de la casa i ofertes especials de visita. Com ja és habitual, també decorarà la façana de la casa amb desenes de roses i amb la senyera.

Desplaça cap amunt