Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

La Casa Navàs reprendrà les visites guiades el pròxim 11 de juliol

Després de tres mesos de tancament a causa de la COVID-19, la Casa Navàs ja ha fixat la data d’obertura al públic de les seves instal·lacions. Serà el dissabte 11 de juliol. La joia modernista de Lluís Domènech i Montaner reobre aplicant totes les mesures sanitàries necessàries per desenvolupar les visites amb total seguretat. D’altra banda, el dia abans de començar les visites guiades es farà la inauguració del capcer recentment reconstruït.

El pròxim dissabte 11 de juliol la Casa Navàs tornarà a obrir al públic. Per tal d’adaptar-se a les mesures sanitàries que s’han fixat amb la COVID-19 hi haurà alguns canvis en el funcionament diari de l’espai. El més rellevant és la modificació dels horaris i la reducció del nombre de visitants durant els tours guiats. Les visites es continuaran fent de dilluns a diumenge en horari de matí i tarda en català, castellà, anglès i francès i tindran una durada de 55 minuts. Però ara, en lloc de començar-les cada hora en punt, s’iniciaran cada mitja hora, la primera serà a les 10 del matí i la darrera a les 20 h. La casa estarà tancada de les 14 h a les 16 h.

Abans d’endinsar-se a la Casa Navàs, es prendrà la temperatura als visitants, també s’hauran de desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic, portar mascareta i protegir-se la sabates amb peücs. Com ja és habitual a la Casa Navàs, està prohibit que els visitants toquin res durant el recorregut. Els grups tindran un aforament màxim de 13 persones per tal de garantir les distàncies de seguretat.

Entrades amb descompte

El dia de Sant Jordi, la Casa Navàs va posar a la venda xecs regal amb preus reduïts per les entrades a la casa, amb data oberta, i el marxandatge relacionat. L’oferta continuarà vigent a través del nostre web, www.casanavas.cat, fins al dia de Sant Pere, el dilluns 29 de juny. A partir d’aleshores aquesta oferta deixarà d’estar operativa i ja es podran començar a concretar les dates de les visites.

Visites Premium

Tal com ja es va fer l’estiu passat, els dimarts i dijous a les 20 h s’oferirà la possibilitat als visitants de fer la visita Premium, és a dir, una visita d’una hora i mitja de durada que inclou un tast de vins i vermut a la terrassa. El vi que se servirà és el blanc i el negre de Secrets de Casa Navàs, del celler Clos Galena. També hi haurà vermut, en concret el Vermut Miró Reserva i el Vermut Miró Blanc. Tot plegat anirà acompanyat d’un refrigeri, banda sonora i la màgia que contagia la terrassa construïda fa més de cent anys pel cèlebre arquitecte Lluís Domènech i Montaner.

Noves dates pels que ja tenien comprades les entrades

Com a conseqüència del tancament sobtat per la COVID-19 van ser molts els visitants que, tot i tenir l’entrada comprada, no van poder gaudir de la guapa del Mercadal. La Casa Navàs es va posar en contacte amb tots ells per tal d’abonar-los el preu de les entrades o per aplaçar la visita per a més endavant; la majoria es van decantar per la segona opció. A partir del 30 de juny, els treballadors de la Casa Navàs tornaran a contactar amb tota aquesta gent per buscar la data que els vagi millor per fer la visita.

També s’informarà els que tenien entrades per les Visites Vermut i les Nits Modernistes dels passos que s’han de seguir per gaudir d’aquestes activitats. L’objectiu de la Casa Navàs és que, aquells que vulguin descobrir l’obra de Domènech tinguin la possibilitat de fer-ho amb totes les comoditats possibles. Qui tinguin algun dubte relacionat amb el bescanvi de les entrades pot enviar un correu a [email protected].

La inauguració del capcer

La reobertura al públic de la Casa Navàs coincidirà amb la inauguració del capcer. Les obres de reconstrucció van començar el passat mes de febrer i culminaran a finals de juny. Serà, el divendres 11 de juliol quan es mostrarà per primera vegada a la població. A causa de la COVID-19 no es podrà fer la inauguració que hi havia pensada a la plaça del Mercadal, per això l’espectacle es farà per ser vist en línia.

La setmana després de la inauguració, la botiga de la Casa Navàs restarà oberta perquè aquells que ho vulguin puguin veure el documental on s’explica els detalls dels treballs de reconstrucció. També s’organitzaran dues ponències relacionades amb el coronament de la façana i els bombardejos que van destruir-la l’any 1938.

Pròximament es facilitarà tota la informació relacionada amb els actes vinculats a la reconstrucció del capcer.

Desplaça cap amunt