Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

Tornen les Nits Modernistes i les visites Vermut

Temporada tardor-hivern

Malgrat ser un any complicat, la Casa Navàs té clar que, sempre que la pandèmia ho permeti, continuarà apostant per difondre el patrimoni i la cultura. Amb aquesta premissa, mantindrà els mateixos dies d’obertura al públic, i totes les activitats que es van fer durant la temporada anterior. A més, es programaran esdeveniments nous que s’anunciaran properament.

Com ja és habitual, l’espai es pot visitar de dilluns a diumenge. Entre setmana l’horari és d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, els dissabtes de 10 a 15 h i de 16 a 20 h, i els diumenges de 10 a 15 h.

Nits Modernistes

Aquest mes d’octubre tornen les Nits Modernistes, visites guiades amb concert i sopar a l’antiga botiga tèxtil. L’activitat dona als visitants l’oportunitat de posar-se a la pell de la burgesia reusenca de principis del segle xx. Entre el 1900 i el 1930 era costum anar al teatre a veure obres per a violí i piano dels compositors catalans més coneguts del moment. En acabar el concert, s’anava als bars de moda, on l’ambient era més festiu i s’oferien músiques amb els ritmes més populars i moderns. Aquests dos blocs són els que podrem escoltar en la proposta que ens presenten Garbuix Duet (Albert Galcerà i Albert Carbonell).

Les següents dates per a les Nits Modernistes són el 30 d’octubre, el 27 de novembre, i el 8 i el 29 de gener a les 20.30 h. El sopar va a càrrec de Cal Borrull i el vi que se serveix és el blanc i el negre de Secrets de Casa Navàs, de la prestigiosa bodega Clos Galena.

Visites Vermut

Si hi ha alguna beguda que representa la ciutat de Reus és, sense cap mena de dubte, el vermut. Per això aquesta temporada de tardor-hivern s’han reemprès, amb la col·laboració de Vermuts Miró, les Visites Vermut. Tots els dissabtes i els diumenges, aquells que facin la visita guiada de les 12.30 h, les 13 h o les 13.30 h tindran l’opció de quedar-se una estona més a la terrassa de la casa degustant el Vermut Miró Blanc, el Vermut Miró Roig i el Vermut Miró Reserva.

Desplaça cap amunt