Visita Conferència L'Heràldica Modernista

Endinsa’t en la passió de Domènech i Montaner per l’heràldica i identifica’n la influència a la Casa Navàs

Horari

Dijous 30 de novembre a les 18 i 18:45h.

Tarifes

8,00 €

Durada

2h

Lluís Domènech i Montaner era una figura molt polièdrica, a banda de la seva passió per l’arquitectura, els llibres o la política, sabíeu que també era un expert en heràldica? L’arquitecte va viure en una època de ressorgiment de la cultura i la identitat catalana, i va voler expressar aquesta identitat en la seva obra. L’heràldica era una manera d’aconseguir-ho, ja que els escuts i els emblemes eren símbols visibles i recognoscibles de les diferents regions i ciutats de Catalunya.

En la visita conferència «L’heràldica modernista», el doctor en Història de l’Art i vocal de la Institució Catalana de Genealogia i Heràldica, Josep Maria Palau, ens oferirà una ponència sobre els orígens de l’heràldica, el seu significat i l’ús que se’n va fer durant el Modernisme o, més concretament, la que en va fer Domènech i Montaner. A més, l’historiador de l’art i guia de la Casa Navàs, Pol Vilalta, farà un recorregut per l’interior de la Casa Navàs per copsar quines influències d’època medieval va incorporar Domènech a la casa. Sens dubte, la cirereta del pastís, serà l’anàlisi de tots els escuts heràldics que hi ha a la terrassa de la Casa Navàs.

Aquesta és una visita exclusiva que només es podrà fer en la data programada. Forma part dels actes que cada mes ha organitzat la Casa Navàs per commemorar l’Any Domènech i Montaner.

Detalls de la visita:

  • Conferència
  • Recorregut per l’interior de la casa
  • Vermut
  • Idioma: català

Més visites

No et perdis els racons más encantadors!

Desplaça cap amunt