Visita Indrets Amagats

Tens ganes de recórrer tota la Casa Navàs? Fins i tot aquells espais que no es veuen duran les visites guiades? Continua llegint perquè aquesta és la teva visita!

Horari

11 d'agost a les 10 h.
i 16 d'agost a les 19 h.

Tarifes

23 €

Durada

110 minuts

 

Tens ganes de recórrer tota la Casa Navàs? Fins i tot aquells espais que no es veuen durant les visites guiades? Continua llegint perquè aquesta és la teva visita! Una visita guiada contemplativa de gairebé dues hores de durada en la qual podràs veure tota la casa, inclosos espais tancats al públic com els rentadors de la casa, el soterrani, la fresquera o el lavabo complet de la segona planta, entre molts d’altres.

No només la podràs veure, sinó que, a diferència de les visites guiades, també tindràs el temps que necessitis per fer fotografies durant el recorregut.

Vine a descobrir nous racons i noves històries d’una casa amb tanta vida com la Casa Navàs de la mà de Joana Bertran Huguet, amiga de confiança de la família que, a mitjans dels anys 40, un cop acabades les obres de restauració de la casa, els està ajudant a trobar llogaters…

És una oportunitat única, no te la perdis!

Detalls de la visita:

  • Visita en català
  • Visitareu espais habitualment tancats al públic
  • Possibilitat de fer fotografies durant tot el recorregut
  • Visita teatralitzada

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt