Visita Indrets Amagats

Tens ganes de recórrer tota la Casa Navàs? Fins i tot aquells espais que no es veuen duran les visites guiades? Continua llegint perquè aquesta és la teva visita!

Horari

Propera data per determinar

Tarifes

23 €

Durada

110 minuts

Tens ganes de recórrer tota la Casa Navàs? Fins i tot aquells espais que no es veuen durant les visites guiades? Continua llegint perquè aquesta és la teva visita! Amb motiu de la Festa de la Rosa de Reus, la Casa Navàs estrena la Visita Indrets Amagats. Una visita guiada contemplativa de gairebé dues hores de durada en la qual podràs veure tota la casa, inclosos espais tancats al públic com els rentadors, la sala de la bomba, l’alcova dormitori i el lavabo complet de la segona planta, el soterrani, el celler i la botiga.

No només la podràs veure, sinó que, a diferència de les visites guiades, també tindràs el temps que necessitis per fer fotografies durant el recorregut. A més, podràs gaudir d’aquesta experiència de la mà del picapedrer Jaume Bové. Ell serà l’encarregat d’acompanyar-te en aquest salt enrere en el temps fins a principis del segle xx.

És una oportunitat única de la qual només podràs gaudir aquest cap de setmana, no te la perdis!

Detalls de la visita:

  • Visita en català
  • Visitareu espais habitualment tancats al públic
  • Possibilitat de fer fotografies durant tot el recorregut
  • Visita teatralitzada

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt