Visites Teatralitzades guiades per Domènech i Montaner

Una visita plagada d’anècdotes i curiositats que segur que
aconseguirà que el visitant redescobreixi la Casa Navàs i el seu arquitecte

Horari

Propera data a confirmar

Tarifes

17,00 €

Durada

75 min.

«Un somni amb caràcter» és una visita teatralitzada conduïda per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. No només ens permetrà descobrir el caràcter i les inquietuds de Domènech sinó també el caràcter d’un edifici tan singular com la Casa Navàs, el somni d’una parella de comerciants tèxtils que volien connectar amb el món. L’actor i membre de Producciones Lucky Luke, Manuel Barroso, serà l’encarregat de donar vida a la figura de l’arquitecte mentre descobreix la planta noble i la botiga de la casa als visitants tot desgranant la vinculació de Domènech amb la ciutat de Reus.
Es tracta d’una visita plegada d’anècdotes i curiositats que segur que aconseguirà que el visitant redescobreixi la Casa Navàs i el seu arquitecte. De moment es programarà només una visita el mes de març, però la voluntat és que tingui continuïtat durant tot l’Any Domènech i Montaner.

Detalls de la visita:

  • Visita guiada teatralitzada

  • Grups reduïts

  • Visites en català

  • Públic familiar

  • Recomanem comprar l’entrada anticipadament

Sobre la visita

Una producció de Lucky&Luke

Producciones Lucky&Luke neix com a companyia de cabaret còmic musical el 2003 de la mà de Benjamín Miguel i Manuel Barroso. La seva trajectòria inclou més de 20 espectacles de cabaret, infantils, musicals i adaptacions de clàssics literaris, entre d’altres, que els porten de gira durant anys por tot l’Estat espanyol. A Reus han participat en moltes ocasions en diversos esdeveniments de la ciutat com ara les campanyes de primavera, de bons i de Nadal de l’Ajuntament, i el juny del 2020 van ser els directors artístics de l’estrena de la restauració del capcer de la Casa Navàs.

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt