Visites Teatralitzades guiades per Domènech i Montaner

Una visita plagada d’anècdotes i curiositats que segur que
aconseguirà que el visitant redescobreixi la Casa Navàs i el seu arquitecte

Horari

Propera data a confirmar

Tarifes

17,00 €

Durada

75 min.

«Un somni amb caràcter» és una visita teatralitzada conduïda per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner. No només ens permetrà descobrir el caràcter i les inquietuds de Domènech sinó també el caràcter d’un edifici tan singular com la Casa Navàs, el somni d’una parella de comerciants tèxtils que volien connectar amb el món. L’actor i membre de Producciones Lucky Luke, Manuel Barroso, serà l’encarregat de donar vida a la figura de l’arquitecte mentre descobreix la planta noble i la botiga de la casa als visitants tot desgranant la vinculació de Domènech amb la ciutat de Reus.
Es tracta d’una visita plegada d’anècdotes i curiositats que segur que aconseguirà que el visitant redescobreixi la Casa Navàs i el seu arquitecte. De moment es programarà només una visita el mes de març, però la voluntat és que tingui continuïtat durant tot l’Any Domènech i Montaner.

Detalls de la visita:

  • Visita guiada teatralitzada

  • Grups reduïts

  • Visites en català

  • Públic familiar

  • Recomanem comprar l’entrada anticipadament

Sobre la visita

Una producció de Lucky&Luke

Producciones Lucky&Luke neix com a companyia de cabaret còmic musical el 2003 de la mà de Benjamín Miguel i Manuel Barroso. La seva trajectòria inclou més de 20 espectacles de cabaret, infantils, musicals i adaptacions de clàssics literaris, entre d’altres, que els porten de gira durant anys por tot l’Estat espanyol. A Reus han participat en moltes ocasions en diversos esdeveniments de la ciutat com ara les campanyes de primavera, de bons i de Nadal de l’Ajuntament, i el juny del 2020 van ser els directors artístics de l’estrena de la restauració del capcer de la Casa Navàs.

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!