Visites Teatralitzades

Deixa’t emportar pel cap d’obres de la casa i l’encarregat de la botiga,
veuràs la Casa Navàs com mai ho havies fet abans.

Horari

7 i 21 d'abril a les 10 h i 11 h.

Tarifes

20,00 €

Durada

1 h

Voleu veure la Casa Navàs des d’una altra perspectiva i descobrir racons que no es veuen amb les visites guiades? Si la resposta és sí, aquesta és la vostra visita! Les visites teatralitzades estan pensades perquè tota la família gaudeixi d’aquesta joia modernista d’una forma divertida i amena.

Per fer-ho ens situem a començaments dels anys 40. Una vegada acaba la Guerra Civil, a la Casa Navàs comencen les obres de restauració de les destrosses causades per les bombes del 1938. En Pere Ferré és el cap de les obres que es porten a terme. Ell i en Marcel Pons, l’encarregat de la botiga, guiaran per la casa els artesans dels diferents tallers implicats en la reconstrucció, per tal que puguin veure què han de fer. Però en Pere i en Marcel amaguen un secret… i durant la visita s’hauran d’esforçar perquè no surti a la llum.

Amb les visites teatralitzades us endinsareu a la Casa Navàs de la mà de l’encarregat de la botiga i el cap d’obres. Aquests personatges us portaran per racons de la casa que generalment no es visiten. És una experiència única que segur que no us deixarà indiferents!

Detalls de la visita:

  • Visita guiada teatralitzada

  • Grups reduïts

  • Visites en català i castellà

  • Públic familiar

  • Recomanem comprar l’entrada anticipadament

Sobre la visita

Una producció de Lucky&Luke

Producciones Lucky&Luke neix com a companyia de cabaret còmic musical el 2003 de la mà de Benjamín Miguel i Manuel Barroso. La seva trajectòria inclou més de 20 espectacles de cabaret, infantils, musicals i adaptacions de clàssics literaris, entre d’altres, que els porten de gira durant anys por tot l’Estat espanyol. A Reus han participat en moltes ocasions en diversos esdeveniments de la ciutat com ara les campanyes de primavera, de bons i de Nadal de l’Ajuntament, i el juny del 2020 van ser els directors artístics de l’estrena de la restauració del capcer de la Casa Navàs.

Galeria de fotos i vídeo

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Desplaça cap amunt