Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

Aquest Nadal pots descobrir la Casa Navàs de nou maneres diferents

Es programen 9 visites, 2 de les quals són noves

 

La Casa Navàs encara les festes de Nadal carregada d’activitats. Durant aquests dies es programaran fins a 9 tipus de visites diferents, dues de les quals són noves. La primera porta per nom «Un dia qualsevol a la Casa Navàs» i està destinada a públic familiar amb infants d’entre 8 i 11 anys. La segona, en canvi, està pensada per a un públic adult i jove, a partir de 12 anys. Es tracta d’un joc d’escapada titulat «La Casa Navàs i el temps» que posarà a prova l’enginy dels assistents.

La  Casa Navàs és l’únic edifici modernista d’Europa que conserva el seu interior original, entrar-hi és com fer un salt enrere en el temps per endinsar-se en un jardí ple de colors, formes i fantasia. Apreciar tots els seus detalls en només una visita és impossible, per això s’ofereixen diverses tipologies de circuits que permeten anar redescobrint aquesta obra de Domènech i Montaner des de diverses perspectives. En concret durant aquestes festes de Nadal es podran fer fins a 9 visites guiades diferents, d’entre les quals destaquen dues novetats.

Per un costat, el 3 de gener s’estrena «Un dia qualsevol a la Casa Navàs» destinada a nens i nenes d’entre 8 i 11 anys. Aquesta visita guiada, carregada de tocs teatrals, pretén que el públic descobreixi com era el dia a dia d’una casa modernista. L’endemà, el 4 de gener, es presenta «Casa Navàs i el temps», en què els visitants a partir de 12 anys hauran de fer servir molt l’enginy si volen acabar la visita amb èxit, ja que el que se’ls proposa és un joc d’escapada. Aquestes dues visites, juntament amb la ja estrenada «El jardiner màgic de Cal Navàs», que es tornarà a programar el 30 de desembre per a infants d’entre 4 i 8 anys, formen part del projecte educatiu presentat el passat mes d’octubre. Aquestes visites només es podran fer dins el període nadalenc.

Un any més es tornem a programar dues visites que tenen acompanyament musical. El 3 de gener es fa la «Visita Concert Any Nou». Actors de la companyia Lucky&Luke acompanyaran els visitants per l’interior de la casa en una visita especial que culmina en format musical. En acabar, Angie Rodríguez Christmas Trio delectaran els assistents amb un repertori de cançons nadalenques, mentre gaudeixen d’un aperitiu propi d’aquestes festes. D’altra banda, el 13 de gener es programen les «Nits Modernistes», una vetllada que inclou la visita guiada, el concert modernista de Garbuix Duet i sopar.

Durant aquestes festes de Nadal tampoc faltaran les visites guiades estàndard, que es fan de dilluns a diumenge, les «Visites Teatralitzades», les «Visites Vermut» i les «Visites Fotogràfiques». Totes les entrades ja es poden comprar al web www.casanavas.cat o a la porta del mateix espai.

Desplaça cap amunt