Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

El president de la Generalitat visita la Casa Navàs

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha visitat la Casa Navàs aquest divendres 25 de gener. Torra tenia programada una visita institucional a la ciutat de Reus i va demanar expressament poder veure aquest emblema del Modernisme a escala europea. El president ha estat rebut pels responsables de la casa i, a porta tancada, ha fet la visita guiada d’una hora que s’ofereix a l’equipament.

Quim Torra, una persona molt sensible culturalment, ha quedat meravellat de la bellesa artística de la Casa Navàs; de fet, assegura que tornarà. Pel president, el més rellevant ha estat el bon estat de conservació de l’espai, malgrat tenir més de cent anys d’història, i ha agraït a la família el manteniment d’aquest llegat.

En finalitzar la visita, Torra ha signat al llibre d’honor de la casa. «Gràcies per conservar aquest somni», ha estat una de les reflexions que ha deixat immortalitzades. Els responsables d’aquest referent cultural han regalat al president de la Generalitat el llibre: Casa Navàs, de Lluís Domènech i Montaner, i el poemari: Vivint a Casa Navàs. 1982-1998, de Maria Font de Rubinat.

Desplaça cap amunt