Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

La Casa Navàs es promociona internacionalment

Els responsables i el personal tècnic de les oficines encarregades de la promoció turística de Catalunya en els principals mercats internacionals han realitzat un viatge de familiarització al territori per conèixer les principals novetats que s’ofereixen i incorporar-les a les seves estratègies de promoció.

La regidora de Projecció de Ciutat, la Sra. Montserrat Caelles i la directora de la Casa Navàs, la Sra. Sílvia Sagalà, han estat les encarregades de donar la benvinguda al grup, recordant els principals atractius de la ciutat de Reus i de la Casa Navàs, i destacant la importància que té aquesta visita de familiarització perquè els prescriptors de la destinació Catalunya coneguin de primera mà l’oferta i la puguin promocionar a les seves oficines de Londres, París, Hèlsinki, Brussel·les, Milà, Moscou, Pequín, Singapur, Nova York, São Paulo i Madrid.

Barcelona Guide Bureau

Aquesta no és l’única trobada de familiarització organitzada, demà una vintena de guies de l’empresa Barcelona Guide Bureau visitaran Reus en el marc d’una jornada de formació. Al llarg de l’any, abans de començar la temporada turística, realitzen tot un seguit d’accions formatives i de reciclatge. En aquesta ocasió, han decidit visitar la ciutat de Reus per aprofundir els seus coneixements sobre Antoni Gaudí, Lluís Domènech i Montaner i el Modernisme.

A través d’aquesta jornada de formació contínua, i amb el coneixement in situ dels indrets, aquest equip de guies pretén donar la màxima qualitat en els seus serveis, i poder ampliar i recomanar nous itineraris. Avui dia, Barcelona Guide Bureau és una agència de viatges especialitzada en tota mena de visites a la ciutat de Barcelona i d’excursions per Catalunya.

Desplaça cap amunt