Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

Ferran Adrià fa una ponència a la Casa Navàs

Ferran Adrià, un dels cuiners més prestigiosos del món, ha visitat la Casa Navàs. Ho ha fet en el marc d’un dels esdeveniments privats que es fan en aquest singular edifici on Adrià era el convidat d’honor. El cuiner ha visitat la Casa Navàs juntament amb la resta d’invitats i ha quedat impressionat per la bellesa de l’obra de Lluís Domènech i Montaner. Assegura que hi ha poques cases al món amb la magnificència d’aquesta i se sorprèn de l’acurat treball que van fer els artesans que la van modelar ara fa cent anys.

Després de visitar la casa, Ferran Adrià ha ofert una ponència als empresaris convidats a l’esdeveniment. L’antiga botiga tèxtil ha estat testimoni de com Adrià narrava l’evolució de la seva carrera professional, des del naixement del restaurant El Bulli fins al seu tancament. El protagonisme de la conferència se l’ha endut el seu nou projecte personal: El Bulli 1846.

Finalitzada la xerrada, Adrià ha parlat de forma individual amb cada un dels assistents, que han aprofitat el moment per traslladar-li qüestions relacionades amb el seu negoci, la gastronomia, el turisme i l’economia en general. Pel cuiner no hi ha diferència entre negocis grans i petits, la clau de l’èxit és l’esforç i la professionalitat a l’hora d’encarar el projecte.

Desplaça cap amunt