Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

La Casa Navàs arrenca la quarta edició del Navàs Market

  • El mercat d’artesania compta amb la participació de 21 artistes del territori

La Casa Navàs de Reus acull, per quart any consecutiu, el mercat d’art i artesania Navàs Market, que romandrà obert a l’antiga botiga tèxtil del 16 al 22 de desembre. Un total de 21 marques locals prendran part enguany d’aquesta iniciativa, amb la voluntat de mostrar i vendre les seves creacions de disciplines com la pintura, l’escultura, la il·lustració, el ganxet, la costura creativa, la cosmètica natural, la ceràmica, la bijuteria o el macramé.

A més, i com a novetat, també es disposa d’un espai destinat a un grup d’escriptors i escriptores de Reus, que han decidit ajuntar-se per promocionar les seves obres. El Navàs Market obrirà en horari de 10 h de 14 h, i de 17 h a 21 h, a excepció del dia 18 que romandrà tancat. Aquest mercat és una iniciativa impulsada per l’artista multidisciplinària Fina Veciana i de l’artesana Mar Bonet.

El primer Navàs Market va tenir lloc per Sant Jordi de 2021, i des de llavors s’ha celebrat quatre vegades a la Casa Navàs. Dues al voltant de la Diada i dues més per les festes de Nadal. Aquesta iniciativa permet recuperar la vida que durant molts anys va tenir la botiga de teixits Sucesores Navàs i, al mateix temps, donar l’oportunitat als artesans del territori de mostrar les seves creacions i promocionar-se.