Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

IV Cicle de Conferències «Casa Navàs, testimonis modernistes»

  • Aquest any, el cicle se centra en els treballs de reconstrucció i restauració recents de la Casa Navàs

La Casa Navàs presenta el IV Cicle de Conferències «Casa Navàs, testimonis modernistes»; unes jornades de caràcter anual que tenen la voluntat de difondre i reflexionar al voltant de patrimoni, Modernisme i la societat de finals del segle XIX i principis del XX. En aquesta edició les conferències giraran entorn dels projectes de restauració de la Casa Navàs.

Des que es va obrir al públic l’estiu del 2018, la propietat de la Casa Navàs ha apostat any rere any per millorar l’estat de la casa amb múltiples accions de restauració i reconstrucció. Especialment intensos estan sent aquests darrers mesos en els quals s’han dut a terme molts treballs. Mitjançant aquest cicle de conferències, la Casa Navàs compartirà amb els assistents tots els detalls d’aquestes darreres accions.

El cicle s’iniciarà el 6 de juny i s’allargarà fins al 27 de juny. Les conferències són gratuïtes, però cal inscriure-s’hi prèviament enviant un correu a [email protected], ja que l’aforament és limitat. Els socis del Club Casa Navàs tenen prioritat d’inscripció fins al dilluns 3 de juny.


«Restaurant la botiga de Cal Navàs»

Helena Urueña, restauradora; Josep Maria Cogul, fuster; Pol Vilalta, historiador de l’art i responsable de guies de la Casa Navàs

Dijous 6 de juny, 19.30 h


«L’art del vitrall»

Joan Serra, mestre vitraller; Pepe Cubillo, vitraller

Dijous 13 de juny, 19.30 h


«87 anys d’espera… tots els detalls»

Joan Tous, arquitecte; Indíbil Solans, arquitecte; Sílvia Sagalà, directora de la Casa Navàs.

En acabar, encesa final

Dijous 20 de juny, 19.30 h


«Els esgrafiats. Mirant l’escala de servei»

Daniel Pifarré, professor d’història de l’art de la Universitat de Barcelona.

Dijous 27 de juny, 19.30 h

Desplaça cap amunt