Visites Fotogràfiques

Endinsar-te a la Casa Navàs és entrar en un món de fantasia ple de llum, formes i colors. És l’indret perfecte per a tots els amants de la fotografia. Amb aquesta visita, un fotògraf professional et donarà les pautes perquè facis les millors instantànies de la casa.

Horari

24 d'octubre, 21 de novembre i 12 de desembre a les 10h

Tarifes

30,00 €

Durada

2h

Una de les peticions més demanades pels clients que visiten la Casa Navàs és la possibilitat de fotografiar tot l’interior de la casa. Fins ara això no era possible perquè és incompatible amb el ritme habitual de les visites guiades. Per donar resposta als vostres desitjos, estrenem, les Visites Fotogràfiques! Una visita pensada per als amants de la fotografia en la qual podreu immortalitzar cada un dels racons d’aquesta joia modernista de Lluís Domènech i Montaner.

L’experiència comença a la botiga on un fotògraf professional us donarà totes les pautes necessàries perquè pugueu capturar les millors instantànies de la casa. A continuació entrareu a l’interior de la Casa Navàs. Per tal que la visita sigui més enriquidora, mentre feu les fotografies aquest fotoperiodista us anirà fent pinzellades històriques de la casa alhora que us explicarà curiositats sobre totes les fotografies antigues que hi ha a la Casa Navàs. El recorregut acaba a l’antiga botiga tèxtil on podreu compartir les vostres imatges amb la resta de visitants mentre degusteu un vermut Miró.

Detalls de la visita:

  • Visita guiada

  • Es poden fer fotografies a l’interior de la casa

  • Vermut

Sobre la visita

Anaïs Napoleon

Sabíeu que els retrats que hi ha al saló de la casa del Joaquim Navàs i la Josepa Blasco els va fer Anaïs Napoleón? Aquesta fotògrafa francoespanyola és considerada una de les primeres dones que van fer daguerreotips, el primer procediment fotogràfic de capturar imatges amb una càmera. Ella i el seu marit van fundar la companyia fotogràfica Napoleón i van treballar per diverses cases reials.

Fabián Acidres Pons

Fabián Acidres Pons és un fotoperiodista nascut a Reus l’any 1977. Amb més de deu anys d’experiència com a fotògraf professional ha col·laborat en mitjans com La Vanguardia, el diari As, l’Herlado de Aragón, el Kustomer Car Magazine o Reusdigital.cat. Actualment treballa pel Diari de Tarragona i per Europa Press. També té experiència fent curosos de fotografia.

Galeria de fotos i vídeo

Més visites

No et perdis els espais més encantadors!

Scroll to Top