Visites Fotogràfiques

Endinsar-te a la Casa Navàs és entrar en un món de fantasia ple de llum, formes i colors. És el lloc perfecte per a tots els amants de la fotografia. En aquesta visita un fotògraf professional us donarà les pautes perquè pugueu capturar les millors instantànies de la casa.

Horari

Propera data a confirmar

Tarifes

32,00 €

Durada

2h

Una de les peticions més sol·licitades pels clients que visiten la Casa Navàs és la possibilitat de fotografiar tot l’interior de la casa. Fins ara, això no era possible perquè és incompatible amb el ritme habitual de les visites guiades. Per donar resposta als vostres desitjos, estrenem les Visites Fotogràfiques! Una visita pensada pels amants de la fotografia, on podreu immortalitzar cadascun dels racons d’aquesta joia modernista de Lluís Domènech i Montaner.

L’experiència comença a la botiga, on un fotògraf professional us donarà totes les pautes necessàries perquè pugueu capturar les millors instantànies de la casa. Tot seguit, entrareu a l’interior de la Casa Navàs. Perquè la visita sigui més enriquidora, mentre feu les fotografies aquest fotoperiodista us anirà donant pinzellades històriques de la casa alhora que us explicarà curiositats sobre totes les fotografies antigues que hi ha a la Casa Navàs. El recorregut acaba a l’antiga botiga tèxtil, on podreu compartir les vostres imatges amb la resta dels visitants mentre degusteu un vermut Miró.

Detalles de la visita:

  • Visita guiada

  • Grups reduïts

  • Es pot fotografiar tota la casa

  • Destinada als amants de la fotografia

  • Inclou una degustació de vermut Miró

Sobre la visita

Anaïs Napoleon

Sabíeu que els retrats que hi ha al saló de la casa de Joaquim Navàs i Josepa Blasco els va fer Anaïs Napoleó? Aquesta fotògrafa francoespanyola és considerada una de les primeres dones que van fer daguerreotips, el primer procediment fotogràfic de capturar imatges amb una càmera. Ella i el seu marit van fundar la companyia fotogràfica Napoleó i van treballar per a diverses cases reials.

Fabián Acidres Pons

Fabián Acidres Pons és un fotoperiodista nascut a Reus el 1977. Amb més de deu anys d’experiència com a fotògraf professional, ha col·laborat en mitjans com La Vanguardia, el diari As, El Herald d’Aragó, el Kustomer Car Magazine o Reusdigital.cat. Actualment treballa per al Diari de Tarragona i per a Europa Press. També te experiència impartint cursos de fotografia.

Galeria de fotos i video

Més visites

No et perdis els racons más encantadors!

Desplaça cap amunt