Juliol 2023

Sospirant la Casa Navàs és una visita espectacle que fusiona l’essència de la visita guiada amb l’espectacle de dansa Exhale.

GENER
FEBRER
MARÇ
ABRIL
MAIG
JUNY
JULIOL
AGOST
SETEMBRE
OCTUBRE
NOVEMBRE
DESEMBRE

Sospirant la Casa Navàs és una visita espectacle que fusiona l’essència de la visita guiada amb la l’espectacle de dansa Exhale. El visitant connectarà amb la Casa Navàs i la seva història a través del moviment.

Horari: dissabte 8 de juliol a les 20.30 h

Tarifa: 39 €

Durada: 2 h 30 m

La companyia Indra Dance Company, formada pels ballarins Anna Borràs Picó i Daniel Navarro Lorenzo, estrenen l’espectacle Exhale Casa Navàs. Es tracta d’una revisió única de l’espectacle Exhale, fruit de l’estada dels dos artistes a la Casa Navàs. Les connexions i els moviments que la bellesa d’aquesta joia modernista va suggerir als ballarins permetran que el visitant redescobreixi la casa a través de les emocions. Exhale Casa Navàs és una producció exclusiva, creada amb motiu de l’Any Domènech i Montaner, que només es podrà veure el dissabte 8 de juliol.

Exhale Casa Navàs consistirà en una visita guiada exclusiva amb píndoles de dansa que Borràs i Navarro oferiran al llarg del recorregut per la planta noble de l’edifici. L’experiència culminarà a l’antiga botiga de teixits amb una revisió de l’espectacle Exhale en què les teles tindran un especial protagonisme. Tot plegat entrelligat amb un tast de Vermuts Miró i un sopar a peu dret a la terrassa on els visitants podran interactuar amb els ballarins.

Sobre la visita: sinopsis

Per crear Exhale Casa Navàs, dos ballarins amb trajectòries internacionals, Anna Borràs i Daniel Navarro, s’han deixat emportar per la bellesa i la història de la Casa Navàs per adaptar Exhale, un espectacle que parla del pas del temps i de les connexions interpersonals que s’estableixen entre els individus; dos conceptes molt presents en aquesta joia modernista. I és que la Casa Navàs ha estat testimoni de les transformacions socials que ha viscut la ciutat durant més de cent anys malgrat mantenir-se pràcticament impertèrrita, i les connexions que s’han establert entre els que hi han viscut, l’han visitat o hi han comprat han estat infinites. Camins indefinits i entrellaçats que, com les teles que es venien a Sucesores Navàs, han anat teixint aquells que l’han contemplat i han sospirat per ella.

Indra Dance Company

Indra Dance Company és una companyia de dansa contemporània creada per la reusenca Anna Borràs i el barceloní Daniel Navarro amb una visió fresca i innovadora. Nascuda el 2010 mentre estudiaven a Barcelona, la companyia s’ha establert entre el Regne Unit, Suïssa i Espanya. Des d’aleshores no han parat de treballar i presentar els seus espectacles en països com Holanda, la Xina, Singapur, Mèxic, el Regne Unit, Portugal, Noruega o l’Índia.

FITXA TÈCNICA:

Exhale Casa Navàs
Direcció, coreografia, escenografia i vestuari: Indra Dance Company
Desenvolupament escènic: Sílvia Sagalà, Benjamí Miguel i David Fernàndez
Intèrprets: Anna Borràs Picó i Daniel Navarro Lorenzo
Guies: Benjamí Miguel, Neus Ceballos i Pilar Rubio

Una producció de la Casa Navàs i Indra Dance Company