Actualitat

Estigues al dia de tot allò que envolta la Casa Navàs

Visites Vermut a la Casa Navàs

Si hi ha alguna beguda que representa la ciutat de Reus és, sense cap mena de dubte, el vermut. El vermut és un vi blanc macerat amb herbes que es va començar a elaborar de manera tradicional per moltes famílies de la ciutat durant el segle XVIII. Als anys 50, Reus comptava amb una trentena de productors que fabricaven unes cinquanta marques de vermut; després, el producte va viure una davallada, i fa uns anys va esclatar de nou el boom del vermut de Reus aconseguint reconeixement i prestigi internacional. Tant és així que, avui en dia, no hi ha ningú que visiti la ciutat i marxi sense provar el vermut de Reus.

Seguint amb aquesta idea, la Casa Navàs engegarà el proper 16 de novembre les «Visites Vermut». Tots els dissabtes i els diumenges, aquells que facin la visita guiada de la una del migdia tindran l’opció de quedar-se una estona més a la terrassa de la casa degustant vermuts de Vermuts Miró.

Tal com es va fer amb les Visites Premium d’aquest estiu, la Casa Navàs continua col·laborant amb Vermuts Miró per acostar aquesta beguda genuïna de la ciutat als visitants. La «Visita Vermut» té un cost de 15 € i s’hi podrà degustar el Vermut Miró Blanc, el Vermut Miró Roig i el Vermut Miró Reserva. La vetllada estarà amenitzada per una selecció musical i hi haurà un petit refrigeri. En el cas que la meteorologia no permeti fer el tast a la terrassa, es traslladarà a l’antiga botiga de teixits de la Casa Navàs. Les «Visites Vermut» s’allargaran fins al mes de juny.

Desplaça cap amunt